Kivikon Sortti-asemaa laajenetaan


YTV Jätehuolto laajentaa suosittua Kivikon Sortti-asemaa Helsingissä. Laajennustyöt alkavat kesäkuun lopussa ja kestävät arviolta ensi marraskuuhun. Rakennustyöt haittaavat aseman normaalia toimintaa, joten asiakkaita pyydetään käyttämään ensisijaisesti Konalan ja Ämmässuon Sortti-asemia.

Kivikon Sortti-asema valmistui vuonna 2000. Viime vuosina kävijämäärä on kasvanut vuosittain noin 20 prosenttia. Huippuvuosi oli 2006, jolloin Kivikon Sortti-asemalla kävi 108 000 asiakasta. Kasvanut asiakasmäärä on ruuhkauttanut Sortti-aseman liikenteen ajoittain pahoin.

Laajennuksen yhteydessä parannetaan liikennejärjestelyjä ja rakennetaan lisää katettuja lavapaikkoja sekä uusi konttialue.

Sortti-asemat sijaitsevat Helsingissä Kivikossa osoitteessa Kivikonlaita 5 ja Konalassa osoitteessa Betonitie 3 sekä Espoossa YTV:n Ämmässuon jätteenkäsittelykeskuksen alueella. Ne palvelevat maanantaista perjantaihin kello 7–21. Sortti-asemille voi tuoda hyöty-, ongelma- ja sekajätteitä henkilöautolla, peräkärryllä, pakettiautolla tai muulla kevyellä kuljetusvälineellä.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi