R&A-leffoja Kontupisteessä


Taiteiden yön perjantaina 24.8. Kontupisteessä voi aloittaa R&A:n juhlavuoden juhlimisen etukäteen. Tarjolla on makupaloja R&A:n juhlaohjelmistosta ja myynnissä erikoissarjakortteja.

Kontupisteessä on klo 17 - 21 myynnissä 50 kpl erikoissarjakortteja, jotka ovat samanhintaisia (70 euroa) kuin perjantaina 7.9. myyntiin tulevat tavalliset sarjakortit. Erikoisetuna Kontupisteen sarjakorteissa on mahdollisuus ostaa näytöskohtaisia lippuja etukäteen jo 10.9. eli päivää ennen myynnin virallista alkamista (11.9.). Tule siis tutustumaan iloiseen Itä-Helsinkiin ja varmista lipunsaantisi R&A:n näytöksiin.

Ennakkona Kontupisteessä näytetään Etelä-Englannin räppäreitä, breikkareita ja graffititaiteilijoita juhliva South Coast (klo 17) ja Kevin Fitzgeraldin palkittu, maailman etevimpiä räppääjiä ja battle-riimittelyn kuninkaita kuvaava hip hop dokumentti Freestyle: The Art Of Rhyme (klo 19). Näytöksiin on vapaa pääsy.

klo 17.00
South Coast, ohjaus Will Jewell (Iso-Britannia 2007) 90 min
Prix UIP -lyhytelokuvia

klo 19.00
Freestyle: The Art of Rhyme, ohjaus Kevin Fitzgerald (USA 2000) 74 min
Anna and the Moods, ohjaus Gunnar Karlsson (Islanti 2007, animaatio, jonka äänenä on Björk) 26 min
Prix UIP -lyhytelokuvia

Vastaa kysymykseen "Missä on Kontupiste?" ja osallistu R&A-vapaalippujen arvontaan lähettämällä vastauksesi viimeistään Taiteiden yönä sähköpostilla osoitteeseen kutsu@lasipalatsi.fi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi