Työväenopisto on täynnä elämää


          
Työväenopisto on täynnä elämää jälleen 14.1.2008 alkaen. Monilla kursseilla on vielä tilaa. Miehiä ja vain miehiä kutsutaan erityisesti Mellunmäkeen. Mellunmäen kulttuuriostarin remontti on valmistumassa helmikuun puolivälissä ja myös työväenopisto on saamassa tiloja Mellariin. Emme malttaneet kuitenkaan odottaa uusien tilojen valmistumista, vaan järjestämme jo torstaina 7.2.2008 alkaen klo 18 MIESTEN KESKEN -kurssin (082401) Mellarissa, luterilaisen seurakunnan tiloissa. Kurssi on tarkoitettu kaikille miehille, jotka ovat kiinnostuneita puhumaan keskenään, tuulettamaan tunteitaan ja etsimään miehistä vahvuutta selviytyä elämän koukeroissa. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Miessakit ry:n kanssa ja sitä tuetaan opintosetelein. Tämä tarkoittaa, että kurssi on maksuton osallistujille. Vetäjänä toimii Miessakin ry:n kouluttama miesryhmäohjaaja Jyrki Mustonen.

Kursseille, joilla on vielä tilaa, voit ilmoittautua opiston toimistoissa, internetissä tai puhelimitse numerossa 310 88610. Muista myös maksuttomat yleisluennot, joita itäisellä alueella järjestetään Stoassa, Vuotalossa ja Herttoniemen Silkkikutomossa. Maksuton ohjelmamme on jaossa kirjastoissa ja opiston toimipisteissä. Tietoa kurssitarjonnasta ja opintoneuvonnasta löydät myös osoitteesta www.hel.fi/tyovaenopisto.

Tervetuloa oppiman ja oivaltamaan!

Internetissä ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä opiston opiskelijaksi opiston toimistossa. Rekisteröitymisen yhteydessä saat asiakastunnuksen. Ainekohtaisten ilmoittautumisaikojen jälkeen kursseille voi ilmoittautua koko lukukauden ajan, niin kauan kuin kursseilla on tilaa. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta painetussa ohjelmassa sekä osoitteessa /www.hel.fi/tyovaenopisto.

Kurssien perumisehdot ovat tiukentuneet. Ilmoita mahdollinen kurssipaikan peruminen välittömästi alueopiston toimistoon. Ilmoittautumisen voi perua ilman käsittelymaksua, jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 päivää. Lue lisää perumisehdoista painetusta ohjelmasta tai www.hel.fi/tyovaenopisto kohdasta Ajankohtaista.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi