Lastenkulttuurikeskus avataan KurkimäkeenNiklas ja Suvi Nyström odottavat innolla muuttoa uusiin tiloihin

Musiikkileikkikoulu Musikantit muuttaa tulevan kesän aikana Sirrikujalta uusiin toimitiloihin Kurkimäen korttelitalolle ja samalla uusi nimi Lastenkulttuurikeskus Musikantit otetaan käyttöön. Uudet toimitilat sijaitsevat leikkipuiston yhteydessä osoitteessa Karpalokuja 7 ja käsittävät yhteensä noin 700 neliön tilakokonaisuuden.

Musiikkileikkikoulu Musikantit on Suvi ja Niklas Nyströmin perustama yksityinen monikulttuurinen musiikin esiopetusta antava koulu, joka tarjoilee osaamistaan vauvaikäisistä lapsista aina 12-vuotiaisiin koululaisiin ja heidän perheilleen. Koulun opettajat ovat kaikki koulutettuja oman alansa osaajia ja opetusta annetaan Suomen ja Venäjän kielellä.

Nyströmien mielestä muutto suurempiin tiloihin Kurkimäen korttelitalolle on taloudellisesti suuri haaste, mutta samalla se tarjoaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia entistä monipuolisempaan toimintaan.

- Tavoitteena on, että syyslukukaudella Lastenkulttuurikeskus Musikantit tarjoaa nykyistä monipuolisempaa toimintaa, mm. teatteria, kuvataidetta, tanssia, kuorotoimintaa, muskareita ja soitonopetusta. Näiden lisäksi tulemme järjestämään myös näyttelyitä, konsertteja, perhetapahtumia ja paljon muuta. Uutena palveluna pyrimme syksyllä tarjoamaan mm. aikuisille omia tanssi- ja liikuntaryhmiä iltaisin klo 19.00 jälkeen, kertoo Niklas Nyström ja jatkaa:

- Haluamme tehdä Kurkimäen korttelitalosta Itä-Helsingin oman lasten kulttuurikeskuksen. Paikkahan on viime vuosina tullut tutuksi mm. paikallisten tahojen järjestämästä mainiosta jokavuotisesta Skidirock -tapahtumastaan ja tulemme jatkossakin tekemään yhteistyötä asukkaiden ja järjestöjen kanssa.

Ennen syyslukukauden alkua, korttelitalolla järjestetään kesällä viikon mittaisia, maksullisia MusaKlubi -leirejä maanantaista perjantaihin klo 9-16, ja ne on tarkoitettu 7-12 vuotiaille musiikista kiinnostuneille tytöille ja pojille. Lisäksi tarjolla on edullisia kesämuskareita kesäkuussa.

Lisätietoa: www.musikantit.fiKontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi