Työväenopiston ohjelma ilmestyy elokuun alussa
Työväenopiston maksuton ohjelma on noudettavissa elokuun alussa työväenopiston alueopistoista, Helsingin kirjastoista sekä Helsinki-tiedotuksesta.

Ajantasaiset kurssitiedot ja kurssipaikkatilanne ovat jo nyt työväenopiston kotisivuilla olevassa Kurssihaussa. Ohjelmassa on yli 2 100 kurssia eri ainealoilta sekä lähes 150 maksutonta kaikille avointa yleisluentoa. Ainealoina on muun muassa kieliä (24 eri kieltä), käsitöitä, kuvataiteita, kirjallisuutta ja näyttämöaineita, kotitaloutta, merenkulkua, musiikkia, tietotekniikkaa, liikuntaa, tanssia, joogaa, yhteiskunnallisia aineita ja luentosarjoja sekä avoimen yliopiston kursseja. Kurssit ovat kestoltaan eri pituisia ja niitä alkaa pitkin vuotta. Ensi syksynä opisto järjestää myös taiteen perusopetusta aiheina teatteri, käsityö sekä musiikki.

Ilmoittautuminen syksyn kursseille tapahtuu aineittain 18.-26.8. välisenä aikana, joko internetin kautta, puhelimitse numeroon 310 88610 tai toimistoissa klo 16.30-19.00. Vain osa kurssipaikoista täytetään internetin kautta: kiintiöt vaihtelevat kursseittain. Työttömät saavat 50 % alennuksen kurssimaksuista. Internetissä ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä opiston opiskelijaksi. Rekisteröityä voi toimistojen aukioloaikoina puhelimitse 310 88610 tai käymällä opiston toimistossa. Ainekohtaisten ilmoittautumisaikojen jälkeen kursseille voi ilmoittautua koko lukukauden ajan, niin kauan kuin kursseilla on tilaa.

Lisätietotoja aikataulusta työväenopiston tiedotteesta.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi