Kahden merkittävän tilan avajaiset elokuun lopulla
Elokuun loppupuolella avataan virallisesti kaksi uutta tilaa Mellunkylässä - Mellunmäen vanhalla ostarilla Mellari ja Kurkimäen korttelitalolla Lastenkulttuurikeskus Musikantit. Molemmat tilat lisäävät merkittävästi Mellunkylän asukas- ja kulttuuritilojen tarjontaa.

Mellarin avajaiset Mellunmäessä torstaina 28.8.Mellunmäen uusi kulttuuri- ja vapaa-ajantila Mellarin avajaisia vietetään torstaina 28. elokuuta. Avajaispäivänä talossa on avoimet ovet ja monenlaista ohjelmaa klo 10.00-20.00.

Helsingin kaupunki on kunnostanut asukkaiden käyttöön tiloja Mellunmäen vanhalla ostarilla. Asukasjärjestöt ovat muutama vuosi sitten tehneet asiasta aloitteen. Mellarissa toimijoita ja palveluiden tarjoajia ovat Mellunmäki-Yhdistyksen lisäksi mm. kulttuuriasiainkeskus, sosiaalivirasto ja työväenopisto.

Mellari on Kulttuuriraide-verkoston uusin tulokas. Verkosto on luotu kokoamaan ja koordinoimaan Myllypurosta Mellunmäkeen kulkevan metroradan varrella olevien kaupunginosien kulttuuriaktiviteetteja.

Kulttuuri- ja vapaa-ajantila Mellari
Osoite: Korvatunturintie 2, 00970 Helsinki

Lastenkulttuurikeskuksen avajaiset Kurkimäessä sunnuntaina 31.8.Lastenkulttuurikeskus Musikantit on monikulttuurinen koko perheen toimitalo Helsingin Kurkimäessä. Koko perheen avajaistapahtumassa sunnuntaina 31.8. klo 12-15 tarjolla mm. tanssia, musiikkia ja taidepaja. Erityisvieraana Talentista tuttu taikuri Aaro Sorva esittää temppujaan isossa salissa. Pikkunälkään grillimakkaraa ja puffetti. Vapaa sisäänpääsy.

Lisätietoja: www.musikantit.fi

Lastenkulttuurikeskus Musikantit
Osoite: Karpalokuja 7 A, 00940 HelsinkiKontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi