Kaupunginosan omat vaalisivut valmistuivat 
Mellunkylä (Kivikko-Kontula-Kurkimäki-Mellunmäki-Vesala) on asukasluvultaan Suomen suurin kaupunginosa. Alueella on kiitos aktiivisen asukastoiminnan tapahtunut paljon myönteistä kehitystä tämän vuosikymmenen aikana. Viestintä on ollut keskeisessä roolissa tässä toiminnassa. Nyt tämän Mellunkylän alueportaalin yhteyteen on avattu paikallinen Kunnallisvaalit 2008 -sivusto.
 
Sivuston toteuttanut KontuKeskus ry on haastatellut ja videoinut 16 paikallista, eri puolueiden kunnallisvaaliehdokasta. Videot ovat leikkaamattomia ja ne kertovat omalla tavallaan, minkälaisia ihmisiä on ehdolla kunnallisvaaleissa. Haastateltujen joukossa ovat mm. Eero Heinäluoma, Jouko Malinen, Hannele Luukkainen, Risto Rautava ja Pekka Saarnio. Haastattelijana toimii mellunkyläläinen tietokirjailija ja asukasaktiivi Jouko Kokkonen.
 
Videoiden lisäksi sivustolla esitellään mm. kaikki paikalliset ehdokkaat sekä Mellunkylän äänestyspaikat. Se sisältää myös perustietoa vaaleista ja Jouko Kokkosen kolumnin.
 
KontuKeskus on poliittisesti sitoutumaton toimija, joka haluaa alueellisen vaalisivuston avulla kiinnittää huomiota Mellunkylän vaaliteemoihin ja tarjota paikalliselle ehdokkaille mahdollisuuden esitellä ajatuksiaan. Tavoitteena on myös nostaa äänestysvilkkautta.
 
Alueellinen viestintä on ollut Mellunkylässä pitkäjänteistä. Vuonna 2004 avattiin laaja Kontulaa käsittelevä sivusto osoitteessa www.kontula.com ja vuonna 2007 tämä Mellunkylän oma alueportaali osoitteessa www.alueportaali.net Alueen ajankohtaisia asioita on käsitelty myös painetuissa alueellisissa kausijulkaisuissa.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi