Mellunkylä -lehti ilmestyy 31.1.
Vuoden ensimmäisessä, maksuttomassa Mellunkylä -lehdessä on runsaasti asiaa Mellunkylästä ja ajankohtaisista asioista. Lehteen on haastateltu alueen kaupunginvaltuutettuja, juttua Dingosta tutusta Neumannista ja FC Konnun uuuudesta puheenjohtajasta. Kirjoituksia riittää myös mm. Kontulan ostarista, Mellarista ja uusista lähityöntekijöistä.


Mellunkylä -lehti ilmestyy siis 31.1. ja se tulee olemaan jakelussa mm. Kontupisteessä ja Mellunmäen Mellarissa.

Lehdessä esitellään myös alkuvuodesta käynnistynyt "Vetoa ja Voimaa Mellunkylään" -hanke, joka monelta osin tähtää uudenlaiseen vuoropuheluun ja yhteisöllisyyteen - lähidemokratiaan. Hankkeessa Mellunkylän eri toimijat pyrkivät yhteistyössä kaupungin luottamushenkilöiden ja virkamiesten kanssa luomaan sarjan keskustelutilaisuuksia -aluefoorumeja - alueemme ajankohtaisista asioista.

Ensimmäinen aluefoorumi maanantaina 2.2. Mellarissa

Ensimmäinen aluefoorumi järjestetään maanantaina 2.2.2009 klo 18.00 asukas- ja kulttuuritila Mellarissa (osoitteessa Korvatunturintie 2), jossa aiheena on "Mitä vuosi 2009 tuo tullessaan Mellunkylään". Esittelyssä ”Vetoa ja Voimaa Mellunkylään” -hanke ja Mellunkylän tapahtumakalenteri 2009. Tilaisuuden vetää Raine Manninen. Paikalla Mellunkylässä asuvat kaupunginvaltuutetut. Tilaisuuden päätteeksi asukkaiden kyselytunti alueen ajankohtaisista asioista. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilua. -Muut kevään aluefoorumien aiheet: 9.3. Terveysfoorumi, 27.4. Maahanmuuttaneiden tilanne vuonna 2009 ja 25.5. Kaupunkisuunnittelua Mellunkylässä.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi