FC Konnulle uusi puheenjohtaja
Uudessa Mellunkylä -lehdessä on haastattelu FC Konnun uutta puheenjohtajaa:

Tämän vuoden alussa FC Kontua siirtyi vetämään 52-vuotias Juha Granbom, vuosituhannen vaihteesta lähtien seuran toiminnassa mukana ollut seura-aktiivi. Juha, joka asuu vaimonsa ja kahden pojan kanssa Kontulan naapurissa Myllypurossa, seuraa tehtävässä monivuotista puheenjohtaja Juha Laarkoa.

Juha Granbom on aiemmin toiminut seuran varapuheenjohtajana ja istunut FC Konnun johtokunnassa 5 vuotta, vastuualueinaan mm. maineikas Pikkujättiliiga ja seuratoiminnan kehittäminen. Kuten niin moni muu seura-aktiivi, niin myös Juha tuli seuratoimintaan mukaan vanhemman pojan aloittaessa jalkapallon harrastamisen Konnussa. -Juhan oma pelaajaura rajoittui pariin kauteen Pallo-Pojissa juniorina ja vanhempana Kiffeninissä.

Heti haastattelumme alussa Granbom haluaakin kiittää Laarkoa tekemästään työstä.

"Juha Laarko toimi puheenjohtajana kuusi vuotta, nostaen seuran taloudellisesta ja toiminnallisesta suosta kovalle maalle. Nyt on hyvä mennä eteenpäin, kun jalkojen alta löytyy jotain, mistä ponnistaa. Olen sitä mieltä, että kuudella perättäisellä puheenjohtajakaudellaan ja tekemällään työllä Laarko on noussut Konnun elävien legendojen joukkoon", Granbom toteaa ja kertoo, että seuratoiminnan puitteissa haasteita riittää edelleen nyt ja tulevaisuudessa:

"FC Kontu on jäsenmäärältään Helsingin toiseksi suuriin jalkapalloseura. Haasteita seuran toiminnan kannalta on useita. Esimerkiksi miten saadaan pelaajien vanhempia mukaan seuran toimintaan? Tai vaikkapa mitä toimintaa pelaajauran lopettaville nuorille seura voisi tarjota? Mielestäni jokaiselle juniorille pitäisi tarjota mahdollisuus pelata seuran aikuisjoukkueessa, jos on valmis tekemään sen eteen töitä. Jotta saisimme ratkaisuja ja vastauksia tuleviin haasteisiimme, niin tulemme tänä vuonna visioimaan tulevaisuuttamme vuosia eteenpäin ja asetamme tavoitteemme vuoteen 2020. Samalla pyrimme sopimaan niistä toimenpiteistä, jotka vievät tavoitteeseemme. Tämän jälkeen homma on vain tekemistä vaille valmis, vaikka helppoa se ei tulekaan olemaan. Mutta monta vuotta me vain pysyttelimme hengissä, nyt on aika kehittää toimintaamme. Muutoksia emme tee vain itse muutoksen takia, vaan koska nyt tiedämme, mitä haluamme
tulevaisuudelta..."

"Tänä vuonna järjestämme miesten ja naisten sekä juniorijoukkueiden toiminnan lisäksi uutena asiana nyt maalis-huhtikuussa vain tytöille suunnatun Prinsessafutis -tapahtumasarjan, jonka tilaisuuksissa harjoitellaan monipuolista liikuntaa ja paneudutaan jalkapallon saloihin erilaisin pelein ja leikein. Pikkujättiliiga vuorostaan järjestetään toukokuussa jo 20.kerran, johon ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa. Pelithän pelataan toukokuussa sekä elo-syyskuussa. Eli kyllähän tässä talvellakin riittää töitä ennen kauden alkua keväällä."KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi