Aluefoorumi maanantaina 2.2. Mellarissa, jaossa myös uusi Mellunkylä -lehti
Vuoden ensimmäinen aluefoorumi järjestetään maanantaina 2.2.2009 klo 18.00 asukas- ja kulttuuritila Mellarissa (osoitteessa Korvatunturintie 2). Tilaisuuden aiheena on "Mitä vuosi 2009 tuo tullessaan Mellunkylään".


Tilaisuudessa esitellään ”Vetoa ja Voimaa Mellunkylään” -hanke* ja Mellunkylän tapahtumakalenteri 2009. Tilaisuuden vetää Raine Manninen. Paikalla Mellunkylässä asuvat kaupunginvaltuutetut. Tilaisuuden päätteeksi asukkaiden kyselytunti alueen ajankohtaisista asioista. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilua. Tilaisuudessa ja Mellarissa jaossa uusi Mellunkylä-lehti.

Vuoden ensimmäisessä, maksuttomassa Mellunkylä -lehdessä on runsaasti asiaa Mellunkylästä ja ajankohtaisista asioista. Lehteen on haastateltu alueen kaupunginvaltuutettuja, juttua Dingosta tutusta Neumannista ja FC Konnun uuuudesta puheenjohtajasta. Kirjoituksia riittää myös mm. Kontulan ostarista, Mellarista ja uusista lähityöntekijöistä.

Muut kevään aluefoorumien aiheet: 9.3. Terveysfoorumi, 27.4. Maahanmuuttaneiden tilanne vuonna 2009 ja 25.5. Kaupunkisuunnittelua Mellunkylässä.

*"Vetoa ja Voimaa Mellunkylään" -hankkeessa tähdätään uudenlaiseen vuoropuheluun ja yhteisöllisyyteen - lähidemokratiaan. Hankkeessa Mellunkylän eri toimijat pyrkivät yhteistyössä kaupungin luottamushenkilöiden ja virkamiesten kanssa mm. luomaan sarjan keskustelutilaisuuksia -aluefoorumeja - alueemme ajankohtaisista asioista. Lisäksi hankkeen avulla parannetaan alueellista viestintää, kehitetään asukas- ja kulttuuritiloja ja turvataan niiden rahoitus, lisätään maahanmuuttaneiden osallistumismahdollisuuksia sekä kantaväestön ja vähemmistöjen vuorovaikutusta. Tavoitteena on myös kehittää tapahtumatarjontaa ja kohottaa edelleen Mellunkylän kaupunginosan imagoa, edistää alueellista yrittäjyyttä sekä. tuottaaa kestävää elämäntapaa ja asumista koskevia toiminta- ja palvelumalleja.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi