Terveyspalvelut esillä aluefoorumissa 9.3.Alkuvuodesta käynnistyi "Vetoa ja Voimaa Mellunkylään" -hanke, jonka päätavoitteena on lähivuosien aikana luoda lähidemokratiamalli Mellunkylään (Kivikko-Kontula-Kurkimäki-Mellunmäki-Vesala). Osana tätä hanketta järjestetään nyt kevään aikana useita aluefoorumeja ja näiden tilaisuuksien päämääränä on vuoropuhelun synnyttäminen niin asukkaiden, yrittäjien ja heidän edustamiensa järjestöjen sekä kaupunginvaltuutettujen ja virkamiesten kesken.

Loppuuko kurjuus terveysasemilla koskaan?

Vuoden toinen aluefoorumi järjestetään maanantaina 9.3.2009 klo 18.00 Mikaelin Kirkon seurakuntasalissa (osoitteessa Emännänpolku 1), jossa aiheena ovat ajankohtaiset terveysasiat ja -palvelut. Paikan päällä mm. terveysasemien johtaja Antti Iivanainen, Kontulan terveysaseman ylilääkäri Pirkko Salokekkilä, terveyslautakunnan puheenjohtaja Jouko Malinen sekä muita mellunkyläläisiä päättäjiä. Tilaisuuden päätteeksi asukkaiden kyselytunti alueen ajankohtaisista asioista. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Muut kevään aluefoorumit Mellunkylässä: 27.4. Maahanmuuttaneiden tilanne vuonna 2009 ja 25.5. Kaupunkisuunnittelua Mellunkylässä.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi