Touko-kesäkuussa Mellunkylässä esiintyy Prof. Bluffo
Touko-kesäkuussa Mellunkylän alueella esiintyy eri tapahtumissa ja metrossa viihdetaiteilija Pekka Kärkkäinen, joka tunnetaan myös Prof. Bluffona. Kärkkäinen on viihteen moniosaaja - sirkusklovni, muusikko ja taikuri.

Parin vuoden päästä 60-vuotispäiviään viettävä Kärkkäinen on pitkän linjan ammattilainen, Ensimmäinen TV -esiintyminen tapahtui Sirkus Papukaijassa jo vuonna 1967. Hän oli 1970-luvulla Onni Klovnin eli muusikko-sirkustaiteilija Onni Gideon Tervosen vakinaisena esiintyjäkaverina kiertueilla eri puolilla Suomea. Tämän jälkeen seurasi 1980-luvun alkupuolella esiintymisiä saksalaisissa sirkuksissa ja Sirkus Finlandiassa taikurina, pellenä, rumpalina ja kuuluttajana. Seuranneina vuosikymmeninä Kärkkäinen oli mm. perustamassa Suomen Lastenteatterin, opetti taikuutta ja temppuja teatterikoulussa, soitti eri bändeissä (The Continental Quintet, The Bluffo´s Band, Trio Nahkahousut), toimi puheenjohtajana Esiintyvät Taiteilijat ry:ssä sekä esiintyi sadoissa tilaisuuksissa sirkuksesta laivoihin ja vanhusten taloihin.

Prof. Bluffolla on nykyisin varastossaan kymmeniä hullunhauskoja hahmoja! Touko-kesäkuussa tulemme näkemään hänet eri puolilla Mellunkylää koomisena taikurina.


Prof. Bluffo esiintyy mm. seuraavissa tilaisuuksissa:

9.5.Eurooppa-päivä Kontulan ostarilla

11.5.-14.5. Metroesiintymisiä

15.5. FillariFestari 2009: SkidiRock Kurkimäessä

16.5  FillariFestari 2009: Mellunmäki-päivä ja FillariFestarin päätapahtuma Kontulan Kelkkapuistossa

30.5  Kontulan ostari

31.5  Ihana Kivikko –tapahtuma Kivikossa

8.6.-11.6  Metroesiintymisiä

12.6. Helsinki-päivän OstariFestari Kontulassa

 
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi