Ylläs-Hallin avajaiset nyt viikonloppuna
Ylläs on suomalaisen maastohiihdon keskus. Nyt Ylläs tuo osaltaan ympärivuotisen talven ja maastohiihdon myös Helsingin Kivikkoon. Avaran talviurheiluhallin vaihtelevassa maastossa on 1,2 km vapaan ja perinteisen tyylin hiihtolatua. Lämpötila on tasainen -4...-6 C°.

Lisäksi Ylläs-Hallissa on tarjolla Arctic Gym -kuntosali ja solarium sekä saunatilat. Hiihtoon ja juoksuun sekä urheilutekstiileihin erikoistunut Sportia Ylläs-Halli vuorostaan palvelee kaikissa talviurheiluvälineisiin liittyvissä asioissa

Ylläs-Hallin avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna ja yleisö on tervetullut tutustumaan tähän uuteen talviurheiluhalliin!

Ohjelma

Lauantaina 29.8. Ylläs esittäytyy, ohjelmaa koko perheelle. Ylläs-Halli avoinna klo 6 -23, lipunmyynti 8 - 21!

Klo 11.-17.00 Ylläs Messut Ylläs-Hallilla Helsingin Kivikossa. Lapsiperheille suunnattu tutustumispäivä Ylläs-Hallilla. Tervetuloa tapaamaan Ylläksen yrittäjiä, osallistumaan lasten olympialaisiin ja maistamaan lättyjä ja makkaraa! Mukana  menossa myös lasten oma Patu-Peikko! Juontamassa Marianne Harjula.

Klo 11 - 13.00 Yhdistety maajoukkue Sportia Ylläs-Hallissa, mukana mm Anssi Koivuranta. Osallistu hyppykisaan hyppymatolla ja haasta yhdistetyn joukkua, 3 parasta palkitaan.

Sunnuntaina 29.8.
tuotetarjouksia, suksitestausta ja paljon muuta aktiivihiihtäjille. Ylläs-Halli avoinna klo 6 - 23, lipunmyynti 8 - 21!

klo 12.00 VO2 hiihtokoulu Teemun ja Samin johdolla, avoin yleisölle (hiihtolipun ostaneille)

klo 13.00 VO2 pyöräilykoulu Ylläs-Hallin ympäristössä

Ylläs-Hallin osoite:
Ylläs-Halli / Arctic Sport Center Oy, Savikiekontie 4, 00940 Helsinki (Kivikon liikuntapuisto)KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi