Aatteiden viikolla 18.-22.1. Kontulassa vierailevat useat nimekkäät päättäjät ja poliitikotAatteiden viikko järjestetään Kontulan ostoskeskuksessa sijaitsevassa Symppiksessä/Wanhassa postissa 18.-22.1.2010. Tapahtuman yhteydessä Kontulassa vierailee ja on yleisön tavattavissa tukku nimekkäitä päättäjiä ja poliitikkoja eri puolueista.Seuraamme tällä palstalla viikon tapahtumia tilaisuuksien jälkeen (punainen teksti):

Maanantaina 18.1. klo 13.00-14.30
Paavo Arhinmäki, Pekka Saarnio ja Silvia Modig (Vas)
Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Paavo Arhinmäen, valtuustoryhmän puheenjohtaja Pekka Saarnion ja valtuutettu Silvia Modigin tapaamisessa esillä ajankohtaisia asioita.

Kolmikon vierailua Kontulassa seurasi täysi tupa Symppiksessä, toistasataa ihmistä. Juttua piisasi asunnoista maahanmuuttajiin ja jalkapallosta Afaganistaniin. Kolmikko pärjäsi yleisön tentissä kansanomaisen menevästi.
Maanantaina 18.1. klo 19.00
Outi Alanko-Kahiluoto ja Mari Puoskari (Vihreät)
Vihreiden kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Outi Alanko-Kahiluoto ja Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Mari Puoskari vierailevat Kontulassa.
Illalla Wanhaan Postiin tuli parikymmentä ihmistä tutustumaan vihreiden Alanko-Kahiluotoon ja Puoskariin. Kyseessä asiallisen vakuuttavia helsinkiläisiä naisvaikuttajia ja aiheena olivat mm. ympäristön lämpeäminen ja peruspalvelut.
Keskiviikkona 20.1. klo 15.30-17.00
Risto Rautava ja Hannele Luukkainen (Kokoomus)
Mellunkylässä asuvat Helsingin kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja valtuutettu Risto Rautava sekä valtuutettu Hannele Luukkainen keskustelevat mm. aatteista ja arvoista.
Parisenkymmentä ihmistä kävi Kokoomuksen iltapäivätilaisuudessa kuuntelemassa Mellunkylän omien valtuutettujen, Rautavan ja Luukkaisen rennon osaavaa esitystä, jossa esillä olivat mm. Kontulan terveyspalvelut, metrolinjauskysymykset ja työperäinen maahanmuutto.
Torstaina 21.1. klo 18.00
Jacob Söderman ja Erkki Tuomioja (SDP)
Kansanedustajat Jacob Söderman ja Erkki Tuomioja käsittelevät Kontulan demareiden järjestämässä tilaisuudessa mm. työttömyyttä, köyhyyttä ja syrjäytymistä. Onko ratkaisu uudessa tulonjakomallissa?
Lähemmäs sata kuulijaa tuli kuuntelemaan Wanhaan Postiin demarikansanedustajien Södermanin ja Tuomiojan näkemyksiä mm. peruspalveluista ja eläkeläisten tilanteesta. Kokeneet, nykyään oppositiossa vaikuttavat kansanedustajat arvostelivat monessa kohdin nykyistä hallitusta ja joissakin asioissa myös omiaan.
Perjantaina 22.1. klo 14.00
Timo Soini (PS)
Perussuomalaisten puheenjohtaja ja europarlamentaarikko Timo Soini tulee tapaamaan Mellunkylän asukkaita ajankohtaisten asioiden tiimoilta.
Tilaisuuksien järjestelyistä vastaavat puolueet yhteistyössä KontuKeskus ry:n kanssa. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi