Uusin Kaupunkisuunnittelu-lehti esittelee Mellunkylän ajankohtaisia suunnitelmia


Kaupunkisuunnittelu-lehden kolmannessa numerossa esitellään ajankohtaisia suunnitteluhankkeita Mellunkylässä. Siinä kerrotaan esimerkiksi Mellunmäen ja Kontulan keskusten ja aseman seutujen kehittämisestä sekä Tankovainio-Broändan alueelle suunnitellusta pientalovaltaisesta asuinalueesta. Lisäksi lehdessä esitellään Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastossa käynnissä oleva Esikaupunkien renessanssi -hanke, jossa tarkastellaan erilaisia esikaupunkien kehittämiseen ja täydennysrakentamiseen liittyviä kysymyksiä. Mellunkylän alue on Esikaupunkien renessanssi -hankkeen toinen pilottialueista.  

Kaupunkisuunnittelulehden kolmas numero jaetaan postitse kaikkiin Kivikon, Kurkimäen, Kontulan, Vesalan ja Mellunmäen alueiden talouksiin 12.-18.helmikuuta. Lehdestä on otettu 19 000 kappaleen painos.

Kaupunkisuunnittelu-lehti julkaistaan sähköisesti pdf-muodossa kaupunkisuunnitteluviraston nettisivuilta osoitteesta http://www.hel2.fi/ksv/k..kisuunnittelu/KS1001.pdf . Painetun lehden voi noutaa Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta osoitteesta Kansakoulukatu 3.

Kaupunkisuunnittelu-lehden tavoitteena on antaa kattavasti tietoa ja taustoja ajankohtaisista suunnitteluhankkeista ja näin tiedottamisen lisäksi tukea kaupunkisuunnittelusta käytävää keskustelua. Lehti ilmestyy eri puolilla kaupunkia merkittävien suunnitteluhankkeiden ajankohtaisuuden mukaan. Lehteä ei siis jaeta kaikille kaupunkilaisille, vaan kaupunginosittain sen mukaan, mitä suunnittelukohteita kulloinenkin numero käsittelee.

Asukastilaisuudet aiheesta 9.3. Kontulassa ja 15.3. Mellunmäessä

Tiistaina 9.3. klo 17–19
Kontulan Symppis (Kontulan ostari)
Aiheena Kontulan alueen kehittäminen mm. täydennysrakentaminen, katutilojen parantaminen ja pysäköinti.

Keskiviikkona 15.3. klo 17–19
Kulttuuritila Mellari (Korvatunturintie 2)
Aiheina mm. Vaarnatien ja Naulakalliontien alueiden asemakaavoitustöiden lähtökohtien esittely. Alueille on suunnitteilla pientalovaltaista asumista. Lisäksi esillä Mellunmäen alueen kehittäminen mm. täydennysrakentaminen, katutilojen parantaminen ja pysäköinti.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi