Kontupisteen avajaiset 26.2. ja Mellu-Estradin avajaiskonsertti 27.2.

 
 
Uudistuneen Kontupisteen avajaisia vietetään perjantaina 26.2. klo 16-18. Kontulan ostarilla - Symppiksen ja asukastila Wanhan Postin naapurissa - sijaitsevan uuden Kontupisteen on suunnitellut arkkitehti Esa Vesmanen, joka oli vuoden 2008 sisustusarkkitehti Suomessa.

Uuden ajan nettitilan Kontupisteen avajaiset ovat yleisölle maksuttomat. Ohjelmassa Kontupisteen esittelyä, kakkukahvit Symppiksessä, Kontula-aiheisten filmipätkien näytökset Wanhassa Postissa ja musiikista vastaa etnorock-kulttibändi Santtu Karhu ja Talvisovat Karjalan Petroskoista.

Avajaisten yhteydessä rakennus, jossa uusi Kontupiste, Kontulan Symppis, asukastila Wanha Posti ja FC Konnun veikkaus- ja lippupiste sijaitsevat, saa nimekseen Kontulatalo.

Mellunmäen vanhalla ostarilla Mellu-Estradin avajaiskonsertti 27.2.Lauantaina 27.2. klo 13-16 Mellunmäen vanhan ostarin aulassa järjestetään Mellu-Estradiksi nimetyssä uudessa tilassa maksuton avajaiskonsertti, jossa esiintyvät Mosabacka Big Band sekä Santtu Karhu ja Talvisovat Petroskoista.

Mellu-Estradi on monitoimitila ja siellä voidaan jatkossa järjestää monenlaisia tilaisuuksia: liikuntaa, taide-esityksiä, näyttelyjä, kokouksia, juhlia ja kirkollisia tilaisuuksia jopa parille sadalle hengelle.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi