Mellunkylä -lehti no 1 ilmestynyt


Uuden Mellunkylä-lehden pääteemana ovat tällä kertaa eduskuntavaalit. Vaalikampanjoinnin kierrokset käyvät kovina. Politiikka kiinnostaa ja siitä keskustellaan paljon enemmän kuin pitkään aikaan. Vaaliosuuden pääosassa ovat mellunkyläläiset kansanedustajaehdokkaat. Toivottavasti heidän vastauksensa Mellunkylälehden kysymyksiin auttavat oman ehdokkaan löytämisessä. Vastauksista näkee, että vaaleissa on latausta. Mielipiteet on ilmaistu sen verran selväsanaisesti. Ilmassa on suuren kansanvallan juhlan tuntua. Vaalien äänestysprosentti näyttää nousevan selvästi. Viime hetken kampanjointi ja vaalipäivän sää voivat vaikuttaa lopputulokseen.

Oleellinen osa lehteä on laaja uutisosasto. Se kertoo, että Mellunkylässä sekä sen ympäristössä tapahtuu. Alueemme tulevaisuuteen vaikuttaa oleellisesti mm. se, millaisen hahmon Östersundom saa.

Kevään mittaan Mellunkylässä on käynnistynyt Kansalaisakatemian toiminta. Akatemian opettajaksi on pätevä periaatteessa jokainen. Toivottavasti taidon- ja tiedonhaluiset löytävät haluamaansa opastusta – ja osaamisensa siirtämiseen halukkaat saavat siihen tilaisuuden. Tieto ja hyvä lisääntyvät jakamalla.

Touko-kesäkuussa asukkaita ilahduttavat Mellunkylän kyläjuhlat. Tapahtumakokonaisuuden alta löytyy tuttuja tilaisuuksia. Mistään silmänkääntötempusta ei kuitenkaan ole kysymys. Tapahtumien niputtaminen tuo paremmin esille Mellunkylän moni-ilmeisyyttä.

Maksutonta Mellunkylä -lehteä on saatavissa 4.4. mennessä mm. Kontupisteestä, Symppiksestä, Mellarista, Kontulan kirjastosta, Kontulan lähiöasemalta ja K-Supermarketeista.

Sisällysluettelo

Ajankohtaista 4–8 / Eduskuntavaalit 2011: Mellunkylän ehdokkaat tentissä 9–11 / Kolumni: Vaaleissa on vaihteeksi latinkia 13 / Aluefoorumeilla ollut vaikutusta 14 / Kolumni: Vetoa… Voimaa 15 / Mellunkylän alueellinen kehittämissuunnitelma 16 / Mellunkylän kaupunginosan kartta 18–19 / Kontulan ostarin liikkeet ja palvelut 20 / Ihmisiä yritysten taustalla: Raine Manninen 21 / Mellunkylän kyläjuhlat touko-kesäkuun vaihteessa 22 / Kontulassa asuvalta Luca Cannavolta esikoislevy 23 / Mellunkylä – kansalaisten kampus 24–25 / Kolumni: Vuorovaikutuksen nelikenttä 26 / Kontulalainen vaikuttaja Kalevi Salo 29 / Mellunkylän pyöräilyreitti 30 / Kolumni: Symppis – olohuone ihmisarvoiseen elämään 31 / AKolumni: Tuhkaa ja timantteja 34.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi