Uudessa Mellunkylä -lehdessä paljon asiaaUuden Mellunkylä-lehden pääteemana on lähidemokratia ja asukasvaikuttaminen. Esittelyssä mm. Vetoa ja Voimaa Mellunkylään -hanke ja siitä tehty arviointiraportti.

Poliitikkohaastattelussa on tällä kertaa Perussuomalaisten Mika Raatikainen. Haastattelusta selviää, ettei rikoskomisario Raatikainen mahdu monikulttuurisine kiinnekohtineen standardiperussuomalaisen muottiin.

Lehden aloittaa kuitenkin vankka ajankohtaispaketti. Useat pienet ja suuremmat hankkeet ovat edenneet, mm. leikkipuisto Kiikku valmistuu, Kontulan kirjasto remontoidaan, taiteilijatalo tulossa Kontulaan, Lallukantien rakennustyöt alkaneet ja FC Konnun jalkapallohalli avautuu joulukuussa. -Tiesittekö muuten, että että Mellunkylästä kerättiin 4. eniten kunnallisveroja Helsingissä vuonna 2009?

Lisäksi juttua mm. Mikaelin seurakunnasta, kansalaisakatemiasta, Mellunkylän omasta kiinteistönvälittäjästä sekä yhden selviytyjän tarina Tuukkalanmäeltä. Kolumneissaan Larri Helminen kertoo Mellunkylä -lehden tekemisestä, Ari Tolvanen Lyonin -mallista ja Pekka Saarnio KontuFestarista. Lehdessä lisäksi tarjolla Tomi Kontion "Joulu Kontulassa" -novelli sekä Mellunkylän ja Kontulan ostarin päivitetyt kartat.

Maksutonta Mellunkylä -lehteä on saatavissa 1.11. mennessä mm. Kontupisteestä, Symppiksestä, Mellarista, Kontulan kirjastosta, Kontulan lähiöasemalta ja K-Supermarketeista.

KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi