Radio Kontula käynnistää Helsingin Kaupunginosaradion lähetykset 19.3.

 
Radio Kontula on viime vuosina tehnyt ohjelmaa kaupunginosansa ajankohtaisista asioista Lähiradioon (100.3 MHz). Lähetyksissä on esitelty mm. alueen tapahtumia, merkittäviä asukkaita sekä keskeisiä paikkoja ja palveluita. Ohjelma-aika on ollut tunnin verran joka toinen viikko lukuun ottamatta lomakausia. Saamiensa hyvien kokemusten myötä, kontulalaiset ovat nyt esittäneet Lähiöprojektille ja Helsingin kulttuurikeskukselle toiminnan laajentamista nyt myös muihin kaupunginosiin.
 
Suunnitelmissa Radio Kontula tulee jatkamaan lähetyksiään joka toinen maanantai klo 19.30-20.30. Joka toinen maanantai jää näin muiden halukkaiden kaupunginosien käyttöön. Ohjelma-aika on maksutonta tekijöille. Projektiin kuuluu, että Radio Kontula järjestää tarvittaessa halukkaille opastuksen ohjelmien tekoon. Ohjelmia voidaan tehdä joko suorana Lähiradion studiolla tai äänittää etukäteen digitallentimilla ja tietokoneilla. Lähetyskertoja tälle keväälle on tiedossa yht. 14 juhannukseen saakka. Puolet ohjelmista ovat Radio Kontulan lähetyksiä.
 
Ensimmäinen Radio Kontulan ohjelma tulee ulos maanantaina 19.3. Siinä vieraana on SubUrb 2072 -hankkeen vetäjä Katja Soini. Designpääkaupunkiin liittyvässä SubUrb 2072 -hankkeessa ideoitiin, miten asukkaat asuvat vuonna 2072 Mellunkylässä. Seuraava lähetys on maanantaina 26.3., jossa Kaupunginosaradion teemana ovat kevään ja kesän alueelliset tapahtumat mm. Itä-Helsingissä.
 
Lisätietoa kaupunginosaradion lähetyksistä: Anna Kaskimies puh. 040 504 2943, sähköposti anna.kaskimies(at)kontu.la.
 
Kaupunginosaradio -projekti on merkittävä täydennys asukkaiden äänen kuulumiselle osana helsinkiläistä aluekehittämistä ja lähidemokratiaa.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi