Sää suosi KontuFestareita, Helmiselle Kontula-palkinto

Notkea Rotta oli tämänvuotisen KontuFestarin odotetuin esiintyjä (kuva Ulla-Maija Alanen)

 
Kymmennettä kertaa Kontulan Kelkkapuistossa järjestetty KontuFestari onnistui hyvin. Kustannusten vuosittaisesta merkittävästäkin noususta ja tapahtumatukien jälkeenjäämisestä huolimatta aurinkoisen sään suosima KontuFestari tarjosi tänäkin vuonna hyvää musiikkia ja ohjelmaa moneen eri makuun sekä toimivat järjestelyt. Yleisöä tapahtumassa vieraili arviolta 3000.
 
KontuFestarin päälavalle oli kiinnitetty iloinen Circus Helsinki, mainio Poliisisoittokunnan Street Band, tyylikäs Stadin Juhlaorkesteri, vauhdikas Tarja Kujanpää & Auringonvalo, odotettu Notkea Rotta sekä hieno Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band. Eritoten tapahtuman loppupuolella esiintyneet Notkea Rotta ja Jiri Nikkisen Beatles -coveryhtye heittivät erinomaiset keikat.
 
Muutakin ohjelmaa oli tarjolla, mm. Aatteiden Teltassa poliittiset puolueet esittelivät ajatuksiaan ja toimintaansa. Nuorisoasiankeskus oli taas pitkästä aikaa mukana KontuFestareilla järjestämällä nuorille skeitti- ja koripallotapahtuman.
 
 Tapahtuman yhteydessä luovutettiin Kontula -palkinto monivuotiselle alueen  aktiiville ja  KontuFestarin perustajalle Larri Helmiselle hänen tekemästään työstä  Kontulan ja Mellunkylän hyväksi.
 
 Maksuttoman KontuFestarin järjesti KontuKeskus ry yhteistyössä Helsingin  kaupungin kulttuurikeskuksen kanssa.
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi