Mellunkylän tapahtumia helmikuussa

 
Energianäyttely Kontulan Kirjastossa alkaen 11.2.
 
Helsingin ympäristökeskuksen Asiaa! –hanke avaa maanantaina 11.2.2013 klo 18.00 energianäyttelyn Kontulan kirjastossa. Kunniavieraana ja haastateltavana on vastanimetyn ympäristölautakunnan varapuheenjohtaja Leo Stranius (vihr), joka on toiminut pitkään Luonto-Liiton toiminnanjohtajana.  Paikalla on myös Asiaa! –hankkeen asiantuntijoita. - Tilaisuudessa on luontoaskartelukerho lapsille ja kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.
 
Laskiaisrieha Kipinäpuistossa 12.2.
 
Leikkipuistot Kipinäpuisto ja Kurkimäki järjestävät laskiaisriehan Kipinäpuistossa tiistaina 12.2. alkaen klo 10.30. Luvassa mm. mäenlaskua, laululeikkejä, paloauto ja hernekeittoa. Vapaa pääsy.
 
Kontulan lähiöasemalla vietetään ystävänpäivää 14.2.
 
Kontulan lähiöasemalla vietetään Ystävänpäivää torstaina 14.2. klo 10-14. Tervetuloa! Ohjelmassa mm. karaokelaulantaa, Tee-se-itse korupaja ja kasvomaalausta sekä lapsille että aikuisille. Tarjoilua. Vapaa pääsy.
 
Ystävänpäivä -tapahtuma Wanhassa Postissa 14.2.
 
Ystävänpäivää vietetään Kontulan Wanhassa Postissa klo 18 alkaen. Viihteestä vastaa Tikkurilan Kisällit. Buffetti ja ohjelmaa lapsille. Tule ystäväsi kanssa kahville. Pulla + kahvi 2 yhden hinnalla.
Tilaisuuden järjestää Kontula-Mellunmäen Sosialidemokraatit Ry.
 
Kidols -talvileiri Kurkimäessä 18.-22.2.
 
Hiihtolomalla (vko 8) Lastenkulttuurikeskus Musikantit järjestää KIDOLS talvileirin. Leiri on 7-12 vuotiaille lapsille ja nuorille tarkoitettu päiväleiri, jossa on ulkoilun lisäksi tarjolla musiikkia, musisointia, laulamista, leikkimistä sekä tietenkin leirin MegaBileDisco juhlat. Leirin hinta on 65 €/lapsi. Tiedustelut: www.musikantit.fi tai puh. 0102 190 190.
 
Palkka-Ale -keskustelutilaisuus Kontulassa tiistaina 19.2.
 
Palkkojen alennuskeskustelua on käyty aktiivisesti useissa medioissa. Onko palkkojen alennus tarpeellista vai tarpeetonta? Aiheesta keskustellaan Kontulan Wanhassa Postissa 18.30 alkaen. Keskustelun alustaa Antti Rinne. 
Tilaisuuden järjestää Kontula-Mellunmäen Sosialidemokraatit Ry.
 
Politiikan Ilta -aluefoorumissa Kontulassa 25.2. tutustutaan paikallisiin päättäjiin
 
Vuoden ensimmäinen aluefoorumi järjestetään maanantaina 25.2. klo 18-20 Kontulan Symppiksessä Kontulan ostarilla. Tässä "Politiikan Ilta" -tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua Mellunkylästä ja lähialueilta valittuihin luottamushenkilöihin ja päättäjiin. Heitä onkin aika monta eri lautakunnissa ja muualla tekemässä päätöksiä saamansa luottamuksen pohjalta. Aiheina ovat mm. ajankohtaiset kysymykset, Mellunkylän kehittäminen ja asukasvaikuttaminen. Vapaa pääsy. Kahvitarjoilua.
 
Tilaisuuden järjestää Vetoa ja Voimaa Mellunkylään.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi