Kontula 50 vuotta -valokuvauskilpailu on käynnistynyt


 
Kontula viettää 50-vuotisjuhlia vuonna 2014. Tämän kunniaksi Helsingin Uutiset on yhteistyössä KontuKeskus ry:n kanssa käynnistänyt valokuvauskilpailun, jonka aiheena on Kontula.
 
Kilpailun tavoitteena on kerätä ja esittää Kontula -aiheeseen littyviä valokuvia vuosikymmenien varrelta ja tästä päivästä. Kilpailu on avoin kaikille ja sen kuvia tullaan julkaisemaan osoitteessa www.helsinginuutiset.fi/kontula50
 
Kilpailuaikaa on 20.11.2013 asti. Asiantuntijaraadin ja yleisön valitsemat suosikit valitaan vuoden loppuun mennessä ja kilpailun voittaneet työt esitellään Kontulan kirjastossa tammi-helmikuussa 2014 järjestettävässä Kontula 50 -vuotta valokuvanäyttelyssä. Lisäksi kuvat tulevat olemaan esillä Helsingin Uutisissa ja Mellunkylä -lehden kevään 2014 juhlanumerossa.
 
Kilpailuun osallistutaan digikuvilla, jotka voivat olla myös paperikuvista skannattuja. Kilpailukuvat eivät saa olla aikaisemmin julkaistuja ja kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama.
 
Asiantuntijaraadin ja yleisön valitsemat suosikit palkitaan erilaisilla tuotepalkinnoilla Kontula 50 vuotta -valokuvanäyttelyn avajaisissa tammikuun lopulla 2014.
 
Lähetä kuvat osoitteeseen: hu.kilpailut@lehtiyhtyma.fi
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi