Tasavallan presidentti vierailee nuorten luona Kontulassa 2.10.

 
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tutustuu nuorten toimintakeskus Luuppiin Kontulassa keskiviikkona 2.lokakuuta.
 
Tasavallan presidentti on nostanut nuorten asiat yhdeksi presidenttikautensa pääasioista. 
 
Presidentin toiveena on kuulla, mitkä asiat askarruttavat, ilahduttavat tai muuten vain ovat Itä-Helsingin nuorten mielessä. Tämän johdosta, vieraillessaan Kontulan Luupissa, Tasavallan presidentti järjestää kautensa ensimmäisen avoimen ja suorana lähetettävän nuorten kyselytunnin klo 17-18. 
 
Luuppiin mahtuu 200–300 nuorta. Mukaan voi tulla Kontulasta, Itä-Helsingistä tai kauempaa. Tilaisuuteen kannattaa tulla ajoissa, jotta varmistaa paikkansa.
 
Nuoret ovat tervetulleita kyselytunnille juuri sellaisena kuin ovat. Kyselytunnilla saa kysyä nostamalla käden ylös tai lähettämällä kysymyksen Twitterissä hashtagilla #luuppi. Oma asia voi olla esim. kertomus omasta elämästä, huoli lähiympäristöstä tai maailman tilanteesta tai vaikka kysymys presidentin työstä. - Kysymyksen miettimiseen voi pyytää apua kavereilta, opettajalta tai nuorisotalojen nuoriso-ohjaajilta. Kyselytunnin juontavat paikalliset nuoret.
 
Kyselytunti on tarkoitettu 13–20-vuotiaille. Sitä nuoremmat ja vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan suoraa lähetystä kyselytunnista Luupin naapurissa sijaitsevassa Kontulan kirjastossa.
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi