Ylipormestarin asukasilta torstaina 18.9. Kontulan ala-asteella


Kontulan ala-asteella odotetaan vilkasta keskustelua torstaina 18. syyskuuta, kun illan aiheena ovat 50-vuotisjuhliaan tänä vuonna viettävän Kontulan ajankohtaiset asiat.
 
Tilaisuus järjestetään Helsingin kaupungin ja Kontula-Seuran yhteistyönä.  Tilaisuuden puheenjohtajana toimii kaupunginjohtaja Jussi Pajunen ja asukkaiden kysymyksiin ovat vastaamassa kaupungin 20 viraston ja yhteistyökumppanin edustajat.
 
Illan kulku ja keskustelunaiheet suuntautuvat alueen asukkaiden esittämien kysymysten perusteella. Ennakkoon ovat puhututtaneet ainakin Itä-Helsingin suurimman ilmaisen kulttuuritapahtuman KontuFestarin sekä Vetoa ja Voimaa Mellunkylään -hankkeen tulevaisuus.
 
Ylipormestarin asukasilta järjestetään  18. syyskuuta kello 18.30 – 20.30 Kontulan ala-asteen koulussa osoitteessa Rintinpolku 4. Asukasilta on nähtävissä suorana lähetyksenä ja myöhemmin tallenteena: www.helsinkikanava.fi
 
Ennen varsinaisen tilaisuuden alkua klo 18.00 alkaen Kontulan ala-asteen koti- ja kouluyhdistys myy kahvia ja leivonnaisia.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi