Marras-joulukuun vaihteen tapahtumat Kontulassa

 
 
Kuun vaihtuessa Kontulassa järjestetään mm. perinteinen Kontulan ostarin Joulun Avaus, DekkariLauantai ja aluefoorumi Kontulan ostoskeskuksen kehittämisestä.
 
Perinteinen Joulun Avaus lauantaina 29.11. klo 11-13
 
Perinteinen Kontulan ostoskeskuksen Joulun Avaus -tapahtuma järjestetään Kontulan ostarin keskusaukiolla sekä Kontulatalossa ja Lähiöasemalla. Luvassa mm. joulupuuro-, kahvi- ja glögitarjoilua (niin kauan kuin tarjottavaa riittää) sekä joulupukin ja Tiernapoikien vierailu. Aukiolla myös joulutori. Kontulatalolla vuorostaan järjestetään joulumyyjäiset Symppiksessä klo 10-14, Kontupisteessä palkitaan klo 12 ”Minun Kontulani” -KuvaSkaban parhaat teokset ja Wanhassa Postissa klo 12.30 esitetään kohtaus Kansallisteatterin Reittejä Kontulaan-projektin nuorten ryhmän tulevasta ”Elinpiirejä” -näytelmästä. Lisäksi Kontulan lähiöasemalla klo 11-14 kansainvälinen kahvila ja lyhtytyöpaja. Vapaa pääsy kaikkiin tilaisuuksiin. Tapahtuman järjestää Kontulan ostoskeskuksen yrittäjäyhdistys yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Vapaa pääsy.
 
Matti Rönkä DekkariLauantain vieraana Kontulan kirjastossa lauantaina 29.11. klo 13-15 
 
Kontulan ostoskeskuksen Joulun Avauksen perään yleisöllä on mahdollisuus tutustua dekkarien maailmaan Kontulan kirjastossa, jonne kirjasto yhteistyössä KontuKeskuksen kanssa järjestää Kontulan DekkariLauantai -tapahtuman. Ohjelmassa on ajankohtaisen dekkarikirjallisuuden esittelyn lisäksi Matti Röngän vierailu ja haastattelu. Vapaa pääsy.
 
Aluefoorumissa maanantaina 1.12. klo 18-20 Mikaelinkirkon seurakuntasalissa aiheena ovat Kontulan ostarin ja ympäristön suunnitelmat
 
Mellunkylän aluefoorumin ajankohtaisena aiheena ovat Kontulan ostarin ja ympäristön suunnitelmat. Mukana keskustelemassa ovat mm. kaupunkisuunnittelulautakunnan puheenjohtaja Risto Rautava, kaupunkisuunnitteluviraston asemakaavapäällikkö Olavi Veltheim ja itäisen toimiston toimistopäällikkö Anri Linden sekä toimitusjohtaja Juha Karjula Kontulan Huollosta. Tilaisuuden vetää Mellunkylä-lehden päätoimittaja Jouko Kokkonen ja sen järjestää Vetoa ja Voimaa Mellunkylään -hanke. Yleisökeskustelua ja kahvitarjoilu. Vapaa pääsy. KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi