Viikonloppuna tapahtuu Mellunkylässä


Viime vuonna vietettiin Kontulan 50-vuotisjuhlia ja sen tiimoilta järjestettiin puolisensataa tilaisuutta ja tapahtumaa eri puolilla Kontulaa. Myös tänä vuonna on luvassa kymmeniä tapahtumia. Nyt tuleva viikonloppu tarjoaa mm. ruokaa, politiikkaa ja koko perheen tapahtumia.
 
Streat Helsinki SUBURBS Kontulan ostarilla lauantaina 28.2.
 
Varaslähtö katuruokajuhlaan otettiin jo helmikuun puolella. Streat Helsinki SUBURBS on ulos Helsingin keskustasta suuntaava kiertue, joka esittelee katuruoan ilosanomaa neljänä lauantaina Helsingin lähiöissä. Ruokarekat olivat Malmilla ja saapuvat Kontulaan 28.2., Vuosaareen 7.3. ja Lauttasaareen 14.3.2015.

- Katuja ja kaupunki- sekä ruokakulttuuria on kaikkialla. Kun meillä kerran on liikkumaan tarkoitetut ruokarekat, miksi emme lähtisi juhlimaan katuruokaa myös lähiöihin? Ruoalla on ihmeellinen voima koota ihmisiä yhteen ja levittää hyvää mieltä, tietenkin haluamme tehdä tätä mahdollisimman laajasti, kertoo Streat Helsingin projektipäällikkö Nina Ruotsalainen.

Streat Helsinki SUBURBSin mukana liikkuu kolmesta neljään ruokarekkaa ja luvassa on myös lisäyksiä sekä yllätyksiä. Kiertueen tarkempi aikataulu ja ajantasaiset tiedot löytyvät osoitteesta www.streathelsinki.com sekä Facebook- tapahtumasta. 
 
Eduskuntavaalien lähestyessä Kontulassa tullaan näkemään lukuisia vaalitilaisuuksia
 
Eduskuntavaalit lähestyvät ja eri puolueiden kansanedustajaehdokkaita tullaan näkemään lukuisa määrä myös Kontulassa.
 
Itä-Helsingin Kokoomuksen vaalistartti alkaa Kontulasta, jossa pidetään vaalinavauskeskustelutilaisuus Kontulan ostarilla sijaitsevassa Wanhassa Postissa 28.2.2015 klo 12.30-15.00. Mukana mm. kansanedustaja Pertti Salolainen, kansanedustaja Sari Sarkomaa sekä kansanedustajaehdokaat Seija Muurinen ja Tiina Larsson. Keskustelun teemoina Ukraina, SOTE sekä Nato. Kahvitarjoilu. Vapaa pääsy.

Vetoa ja Voimaa Mellunkylään -hankkeen Aatteiden Ilta -tilaisuus järjestetään vuorostaan maanantaina 23.3. klo 18-20 Kontulan ostarilla sijaitsevassa Kontulatalon asukastila Wanhassa Postissa. Aatteiden Ilta -eduskuntavaaliehdokkaiden paneelin yleisaiheena on "Lähiöt". Tavoitteena on saada jokaisesta eduskuntapuolueesta yksi ehdokas paneeliin. - Lopullinen tilaisuuteen osallistuvien paneelistien nimilista on vielä kesken, mutta paikalle ovat tulossa mm. Eero Heinäluoma (SDP),  Mika Raatikainen (PS), Timo Laaninen (Keskusta), Outi Alanko-Kahiluoto (Vihreät), Veronica Hertzberg (RKP) ja Mika Ebeling (KD). Tilaisuuden järjestää sitoutumaton ja aktiivinen kaupunginosatoimija KontuKeskus ry ja kyseisen tilaisuuden vetää Mellunkylä-lehden päätoimittaja Jouko Kokkonen.

Maaliskuun ensimmäisenä päivänä Lionsien talviriehat Kontulassa ja Mellunmäessä
 
Lions Club Helsinki Kontula järjestää perinteisen Perheriehan sunnuntaina 1.3. klo 12-15 Keinutien ala-asteella ja Lions Club Helsinki Mellunmäki järjestää samana päivänä klo 12-14 oman perinteisen Talvieriehansa Mellunmäen vanhalla ostarilla. Kummassakin tapahtumassa luvassa monenlaista ohjelmaa. Vapaa pääsy. Katso tapahtumien ohjelmat tästä
 
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi