Ajankohtaista Mellunkylästä: Lottovoitto pelattiin Kontulassa, Symppikseen ruiskujenvaihtopiste, Kierrätyskeskus Kontulaan, Muuttajat -teatteriesitykset, Kontulan kirjastossa Docventures-leffakerho ja Yhteisötaideseminaari


Viiden miljoonan euron arvoinen Lotto pelattiin Kontulan K-Supermarket Kontumarketissa
 
Lottoarvonnassa (kierros 41/2015) saatiin Suomeen jälleen kaksi uutta miljonääriä. Kahden pelaajan porukka voitti viisi miljoonaa euroa. Illan potissa oli 2,5 miljoonaa, mutta voittajien onneksi he olivat pelanneet lottonsa tuplana, kertoo Veikkaus tiedotteessaan. Tuplausnumero 9 osui voittavaan riviin, mikä tarkoittaa, että lotonneet saavat päävoiton kaksinkertaisena. Viiden miljoonan euron arvoinen Lotto oli pelattu Kontulan K-Supermarket Kontumarketissa.
 
Kontulan Symppikseen suonensisäisten huumeiden käyttäjien terveys- ja sosiaalineuvontapiste
 
Marraskuussa käynnistyy paikallisten asukastoimijoiden, yrittäjien ja seurakunnan vastustuksesta huolimatta keskellä ostaria sijaitsevan Kontulan Symppiksen yhteyteen suonensisäisten huumeiden käyttäjien terveys- ja sosiaalineuvontapiste.
 
Kierrätyskeskus saapuu Kontulaan!
 
Vuoden 2016 alussa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kolme kauppaa ja neljä tavarataloa saavat lisävahvistusta, kun Kontulan ostarilla avataan uuden konseptin mukainen pienmyymälä. Pienmyymäläkonsepti tuo palvelut entistäkin lähemmäksi paikallisia asukkaita, saapuen sinne missä ihmiset liikkuvat jo muutenkin. 
 
Reittejä Kontulaan -projektin viimeiset teatterinäytökset Mellunkylässä
 
Reittejä Kontulaan -projektin kolmas ja viimeinen vuosi jatkuu nyt syksyllä Muuttajat -näytelmällä. Läpikäyvänä teemana on muuttaminen, muutos ja muuntuva suomalaisuus. Esitys on mahdollisuus seuraavasti:
14. ja 15.10. klo 18, Kontulan kirjasto (Ostostie 4)
17.10. klo 14, Asukastalo Mylläri, Myllypuro (Kiviparintie 2 J)
19.10. klo 18, Kulttuuritila Mellari, Mellunmäki (Korvatunturintie 2)
Kiertue-esitykset ovat ilmaisia.
 
Kontulan Docventures-leffakerho kirjastolla lokakuussa
 
Vielä kolme dokumenttia esitetään Ylen kanavilla 14.–28.10.2015 välisenä aikana keskiviikkoisin klo 21.00. Docventures-ohjelma koostuu valikoidusta dokumenttielokuvasta sekä keskusteluosiosta, jota isännöi Docventures-parivaljakko Riku Rantala ja Tunna Milonoff. Nähdystä dokumenttielokuvasta ja sen esittämästä ilmiöstä on Rantalan ja Milonoffin kanssa keskustelemassa valikoidut asiantuntijavieraat.   
Kontulan Docventures-leffakerhoissa katsotaan yhdessä Docventures-jakso ja keskustellaan siitä porukalla. Tarjolla pientä purtavaa. 
Tässä loppusyksyn leffat:
14.10. Tales of the Grim Sleeper
21.10. Red Army
28.10. Hymyjen maa
Tervetula kirjaston leffakerhoon keskiviikkoisin klo 20.30.
 
Myyjäiset Kontulatalolla lauantaina 17.10.
 
Kontulan Eläkeläiset järjestää myyjäiset Kontulatalon Wanhassa Postissa lauantaina 17.10. klo 9-13
 
Yhteisötaideseminaari Kontulan kirjastolla perjantaina 30.10.
 
Perjantaina 30.10. klo 12-16 Kontulan kirjaston lukusalissa  järjestetään Lila ry:n toimesta yhteisötaideseminaari, jonka aiheena on osallistuminen ja erilaiset näkökulmat ja lähestymistavat siihen. Seminaari on ilmainen ja avoin kaikille.
 
Seuraava Mellunkylä-lehti jakelussa 16.11.
 
Luvassa on jälleen kerran tuhti lukupaketti Mellunkylän asioista. Maksuton aikakausilehti jakelussa mm. Kontupisteessä, Symppiksessä, Kontulan kirjastossa, Kontumarketissa, Kontulan S-Marketissa sekä Mellarissa ja lastenkulttuurikeskus Musikantissa. KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi