Teatteri Kontulan kantaesitys Vesalan Aarrepuistossa 30.10.


 
Teatteri Kontula esittää ensimmäisen oman kantaesityksensä, Edgar Allan Poen tarinoihin perustuvan Unta Unen Sisällä. Ensi-ilta on perjantaina 30.10. klo 19.00 Vesalan Aarrepuistossa, vahvassa miljöössä virtaavan veden äärellä, pimenevässä syysillassa. Esityspaikka sijaitsee vain runsaan 100 metrin päässä Mellunmäen metroasemalta. Esityksiä on nyt tulossa viisi, ja näiden lisäksi jatkoesitykset pidetään tulevana talvena sisätiloissa, vaihtuvissa paikoissa. 
 
Teatteri Kontula on tuore teatteriryhmä ja ryhmän jäsenet ovat olleet mukana useissa Kansallisteatterin Reittejä Kontulaan -hankkeen esityksissä , mm. Kansallisteatterin pienellä näyttämöllä alkuvuodesta 2014 esitetyssä Kontulan Ajassa. Lisäksi Teatteri Kontula on osallistunut moniin muihin, joko Kontulaan tai lähialueelle sijoittuviin kulttuuritapahtumiin: Eskon Unelma ja Juorukuoro, Matkareittejä Kontulaan, Turistit ym.
 
Ensi-ilta on ajoitettu Pyhäinmiesten päivän ja Halloweenin läheisyyteen. Edgar Allan Poen tarinoista ei ole Suomessa tehty miesmuistiin teatteriesitystä.
 
Esityksen kesto on n. 40 minuuttia, ja se on katsojille täysin ilmainen. Esiintyjiä ja avustajia on lähes kymmenen, mm. Markku Halme (tuttu Mika Kaurismäen elokuvasta Klaani - Tarina Sammakoiden Suvusta, esiintyi pääosassa), Jarmo Luoto, Marko Lumikangas, Kristiina Laire, Anu Keskitalo, Christina Turtiainen, Tullevi Tuominen. Ohjauksesta vastaavat: Marko Lumikangas, Anu Keskitalo ja Christina Turtiainen. Valot: TeKo-ryhmä. Äänet: Jarmo Luoto.
 
Esitykset Vesalan Aarrepuistossa klo 19.00: 
30.10., 31.10., 6.11.,7.11. ja viimeinen perjantaina 13.11.  KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi