Kontula Electronic -festivaali valtaa Kontulan ostarin huhtikuun loppupuolella

Elektroninen musiikki soi jälleen Kontulassa 21.-23.4.2017. Kontula Electronic-festivaali on Kontulan ostarilla toista kertaa järjestettävä elektroniseen musiikkiin keskittyvä tapahtuma, joka sai viime vuonna hienon suosion. Tapahtuma sai myös kunniamaininnan Helsingin kulttuuritekopalkinnon julkistamisen yhteydessä tammikuussa. Tänä vuonna festivaali tarjoaa jälleen monipuolisen ja tinkimättömän kattauksen kotimaisia ja ulkomaisia elektronisen musiikin artisteja ja yhtyeitä.
 
Kontula Electronic 2017 tarjoaa elektronisen musiikin tyylilajeja ja mediataidetta laidasta laitaan. Festivaalin ensimmäisiä julkaistuja ulkomaisia artisteja ovat LCC (Las Casi Casiotones) (ES), Felix Kubin (DE) ja Lipelis (RUS). Kotimaisista artisteista mukana ovat mm. Tähtiportti, Samuli Kemppi, Draama-Helmi ja Jimi Tenor.
 
Kontula Electronic pyrkii tänäkin vuonna esittelemään tuoreita artisteja elektronisen musiikin laajasta kirjosta. Seuraavassa kolme mielenkiintoista uutta festivaalikiinnitystä:
 
HARAAMO on kolmihenkinen helsinkiläinen elektroninen yhtye, jonka skaala ulottuu punkista ja industrialista tumman popin kautta ambientiin. Vuonna 2015 alunperin sooloprojektiksi perustettu yhtye on aiemmin julkaissut levyllisen soundtrackmaista instrumentaalista elektronista musiikkia sekä yhden suomeksi lauletun singlen, Muista seurata tulta.
Uusi albumi, Rehellisyydestä, löytyy täältä:
https://haraamo.bandcamp.com/album/rehellisyydest
 
NUNUNUn tyylilaji on leikkisä ja ajoittain tumma, klassisen ja elektronisen yhdistelmä. Kappaleiden sanojen sarkastisuus ja naivius pohtii usein ihmisten toimintaa arkisissa ympäristöissä. Sanat ja symboliikkaa täynnä olevat äänimaailmat yhdistyvät musiikiksi, joka käy läpi pääasiassa tunnetiloja sekä tilanteita ja kysymyksiä elämän varrella.
https://soundcloud.com/nununu-3
 
EAGLE OF DREAMS on yhtä kuin Ilari Kivelä ja Jussi Ristikaarto. Harvoin keikkailevan duon määrittely on vaikeaa ja turhaa. Eaglesit pitää kokea! Artistien omin sanoin: "Jose Padilla treffaa Jan Hammerin ayahuasca-retriitissä, josta miehet matkaavat yhdessä aikakoneella 90-luvun alun Manchesteriin." 
 
Lisätietoa Kontula Electronic 2017 -tapahtumasta:
https://www.facebook.com..malink/1712896135687631/KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi