Poimintoja ja päivityksiä KontuFestarin 2017 muusta ohjelmatarjonnasta lauantaina 19.8.

 
 
KontuFestarien jo julkaistun musatarjonnan lisäksi tapahtumassa voi kokeilla sirkustaitoja, nähdä katutaidetta, tehdä kangaskasseja, tutustua Lämmin Itä -toimintaan jne.
 
- Tanssiteatteri Hurjaruuthin sirkusolohuoneessa nuorten toimintakeskus Luupissa voi kokeilla lauantaina 19.8. klo 12-14 sirkustaitoja, vaikkapa jongleerausta, akrobatiaa ja tasapainoilua. Livemusiikista vastaa Hurjaruuthin Talvisirkuksista tuttu ja mainio sirkusorkesteri Peloton. Tilaisuuteen vapaa pääsy, ei ikärajaa. Lapset huoltajan kanssa/vastuulla.
 
- Kontulalainen kuvataiteilija ja taidepedagogi Heidi Hänninen toteuttaa KontuFestareille yhdessä paikallisten kanssa "Kaikkien Kontula"-seinämaalauksen festivaaliviikolla 14-18.8. Teos maalataan Kontulan ostarille Kontula-aukion seinään. Yhteisömaalaus juhlistaa  nykymuotoisena viimeisen kerran järjestettävää 15-vuotiasta KontuFestaria, 50 vuotta tänä vuonna täyttävää Kontulan ostoskeskusta ja monikulttuurista Kontulaa. 
 
- Lisäksi lauantaina 19.8 voi tulla painamaan oman Kontula-kangaskassin Heidi Hännisen ohjaamaan työpajaan Kontulan kirjastolle klo 12-15.30. Kasseja painetaan sapluunatekniikalla jolla myös seinämaalaus toteutetaan.
 
- Kontufestareilla tarjoillaan myös herkullista indonesialaista rendang-currya (kana- ja vegaanivaihtoehto) sekä perinteistä mustikkapepua ostarin Wanhan Postin pop-up -ravintolassa. Taustalla on ’Lämmin Itä’ -yhteisö, jonka ajatuksena on rakentaa hyväntuulista ja merkityksellistä toimintaa, johon on helppo osallistua. Lämmin Itä on syntynyt Symppiksen ja D-asema Kontulan Kaapeli -yhteisövalmennuksen yhteistyönä elävöittämään Itä-Helsinkiä. Musiikista vastaa DJ ppeekkkkaa (Kontula Electronic).
 
- Ohjelmalisäys: Surfpoppia soittava The Cruel Seals -yhtye päättää lauantain 19.8. Luupin ohjelman.

 
 
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi