Kontulan ilmeen kohentaminen (Keskustelut)


Kysymys kaupungille Kirjoitettu 25.4.2014 11:21

Terveys- ja päihdepalvelujen osastopäällikkö Hannu Juvonen, aiotteko tosiaan tehdä Symppiksestä ainoan päihteellisen paikan itähelsingissä? Keskellä ostoskeskusta? Saa muutkin vastata.

Kontulasta RInkeby Kirjoitettu 25.4.2014 07:24

Vetoa ja voimaa Mellunkylään = spuget ja kaikki sosiaalitapaukset tervetuloa Kontulaan viihtymään. Ostari tarjoaa teille kaikki palvelut ilmainen ruoka ja pesumahdollisuus, Alko ja Apteekki vierekkäin ja ilmainen piikinvaihtopaikka. Täällä luomme uutta Helsinkiä ja annamme lapsille ja nuorille mahdollisuuden kaikkiin päihdepalveluihin. Samalla luomme Helsinkiin lähiön, jota kaiki voivat osoitella. Katsokaa millaisia nuo köyhät ovat. Täällä voivat pienipalkkaiset ihailla sitä auvoista Helsinkiä, jota heidän palkallaan rakennetaan. Pienipalkkainen työntekijä voi yöllä kuunnella kuinka naapurin seinän takana iloitaan hänen verorahoistaan, juhlitaan ja iloitaan, voi sentään :). Kyllä sitä valvotun yön jälkeen iloisena kipittää töihin hankkimaan elantoa näille iloitseville naapureille ja heidän kavereilleen. Alueen asuntomyynti-ilmoituksiin voisi lisätä "iloiset ja välillä eloisat naapurit" tuovat väriä elämään. Että sillai ja paljon terveisiä kaupungin viisaille päättäjille. Ehdotankin, että Kontula nimen voisi vaihtaa Rinkebyksi, saataisiin ihan hieno vieraskielinen paikan nimi tänne meidän Helsingforsiin. Päättäjät, tervetuloa tutustumaan Iloiseen Kontulan Ostariin.

Toinen Stadilainen Kirjoitettu 15.4.2014 12:43

Kontulaa kohennetaan niin, että kaikki päihderiippuvaiset ohjataan jatkossa tänne. Itiksen auringon spuget myös (Aurinko muuttuu päihteettömäksi). Kaupunki tekee Kontulasta ainoan päihteellisen hoitopaikan, jos viimeinen suunnitelma pitää paikkansa. Se kohentamisesta.

Stadilainen Kirjoitettu 14.4.2014 21:59

Muistaisin nähneeni jossain uutisointia Kontulan ilmeen kohentamisesta uusin istutuksin ja että asukkaat voisivat tehdä ehdotuksia. Kun en nyt onnistunut löytämään juttua ja siihen liittyviä yhteystietoja, sanottakoon tässä Olisi mukava nähdä nurmikon, mäntyjen ja betonirakennusten lomassa kukkivia puita: koristekirsikoita ja koristeomenoita. Ne pehmentäisivät mukavasti betoniarkkitehtuurin karua ilmettä ja kaunistavaisvat tätä vaatimattomin istutuksin varustettua kaupunginosaa.Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi