Organisoitu häirintä (Keskustelut)


Mutta mutta Kirjoitettu 19.8.2011 22:20

!ketään ei saa kiusata! - !akuuttitilanteissa poliisi paikalle! - !lastensuojelullisissa syissä pitää aina ottaa yhteys viranomaisiin, matalalla kynnyksellä: viranomaiset mieluummin tekevät turhan käynnin näissä asioissa, kuin ovat tietämättömiä mahd. puuttumista vaativasta tilanteesta! .. nämä muistutukseksi

Tehdas kerrostalossa... ja piippari rapussa Kirjoitettu 19.8.2011 22:13

Krunikassa asuessani 2000-luvun alussa, naapurin iäkäs herra lähestyi minua rapussa. Aiemmin hän oli hyvänpäivän tuttu, asui yläkerra. Herra kysyi, miksi olen laittanut "kennon rappuun, joka piipittää, kun hän menee ohi". Olin ihmeissäni, että mikä mikä kenno, en ole mitään laittanut, että kennon rappuun..? häh? Tarjouduin tulemaan katsomaan, mistä lienee kysymys. Emme yhdessä rapusta mitään löytäneet, eikä minulle selvinnyt, miksi hän ajatteli minun moisen "piipittävän sensorin" asentaneen... Viikon päästä mies naureskellen tuli kertomaan, että kyseessä olikin ollut palohälytin (joka jostain syystä piipitti ajoittain, battery check tms..). Hyvä niin, asia selvisi. Vaan mitä olikaan tulossa: lähikuukausina naapurin herra tuli vaatimaan, että "sammutan tehtaani", "en aja koneita yöllä" ja että se "tavaraliikenne tehtaastani ulos" pitäisi loppua. Kun yölläkin koko ajan tehtaasta tuodaan tavaraa, isoja laatikoita jne rappua pitkin alas.. ja koneet senkuin käy. Eijei..mitä tähän voi sanoa. Kutsuin naapurin katsomaan, että asunnossamme ei ole tehdasta, vain tavallinen koti ja vauvan huone...siitä tosin joskus kuuluu ääntä, vaan ei tehtaan ääntä... mutta ei, olen kuulemma "piilottanut tehtaan" silloin... auts auts auts.. Sellainen tapaus tämä.

Kurkimäen neito Kirjoitettu 19.8.2011 13:19

Kaikesta vuosien jatkuvasta häirinnästä & kiusaamisesta sekä monesta vaivasta huolimatta jaksan nauttia elämästä ilolla & huumorilla sekä henkevästi, muuten en olisi elossa, on muutenkin ollut raskas koko elämä. Nautin aina ihanasta luonnosta, sen ilmiöistä, liikunnasta ja kulttuurista monipuolisesti. Em useimmiten jaksan harrastaa, vaikka en aina hoitaa kodinhoitovelvollisuuksia ajallaan. jatkuva melu siis aiheuttaa henkistä & fyysistä väsymystä, stressiä, jopa unettomuutta & uupumusta, alttiutta vakaviin sairauksiin, alttiutta tapaturmiin, infektioherkkyyttä & infektiokierrettä ja erilaisia särkyjä. Nämä kaikki eivät siis todellakaan ole pikkuasioita!!! Mieti omalle kohdallesi, sinä joka vähättelet toisten kärsimyksiä, kokemuksia & ongelmia, pidät kärsijää / uhria mielenvikaisena. On helppo haukkua, nimitellä & juoruta hänestä, olla uskomatta häirinnästä kärsivää, siten välttää altistumasta / itse ns sekaantumasta toisten asioihin & jättää avuntarpeessa oleva esim naapuri tai läheinen siten yksin. Em naapureista yhteisöllisesti huolenpito oli ennen normaalia maalla & on osin taloyhtiössämme pääosin pienessa & viihtyisässä. Naapureista välittäminen samoin on ns normaalia, kuten muukin sosiaalisuus ulkomailla, kokemusta on asuessa & työskennellessä eri maissa. Meistä kukaan ei muuten ole täysin ns normaali. En ole pitänyt naapureita häirtseviä bileitä vaan rauhallisesti elänyt & harrastanut kyläilyä. Itse olen tervehtinyt naapureita, kantanut useasti harhautunutta naapurin postia heille & postiin ilmoittaen. Ja joka taloyhtiössä olen osallistunut talkoihin, toimikuntiin / hallitukseen & saanutkin ideoita toteutumaan.

Kurkimäen neito Kirjoitettu 19.8.2011 12:51

Hei, otin siis oaa julkisella koneella häirintäasiaan. Otan osaa, olen itse lopen uupunut kaikkeen meluun, huoliin, kroonisiin vaivoihin, kuten särkyyn ja unettomuuteen & varsinkin naapurimeluun ja systemaattiseen häirintään, etten aina jaksa tehdä asoita ajallaan & enkä aina olla sosiaalinen. Jatkuva valvominen, heräily, tuntien melu pävin öin & heräily aiheuttaa kroonsita väsymystä / uupumusta!!! Jopa verenpaineen nousua ja sydänkipuja olens aanut!!! Olen siis monivaiave aj muute huloa aj ongelmai. Ei ihm kun tukmusksia todettu melun altivan moenlla em alilla & esim liikenteen ajkuvan melun asukkaile aihuttava lyhetynyttä elinikää sydänkohtauset muodossa!!!! Unwettomuus aj uupus / kroonsien kipu aiheuttava mys em aj onnettomuusrkskin aksvaa, vaikka moet ei niitä as ymmärrä aj vähättelevä!!! jaktuva naapurimelu on myös siis tosi vakava asia sille joka siitä kärsii, eikä em vaivoja aj kärsimyksiä pidä kenenkään vähätellä!!! Häiriötä kovaan os syytä suhtautua muutenkin kuin käskemällä mennä psykiatrille, kuten eräs täälläkin, mitäpä jos otettaisin toistemme vaivat & huolet tosissaan ja yrittäisimme naapureina & läheisinä auttaa menemmällä todistamaan, että jatkuva häirintä sadaa loppumaan & häirtsijä kuriin!!! Itseä on kueten arvasin että melu kuuluu muillekin alapuolela asuville putkistojen ilmnvaihdon akutta aj rapunsyytetty syyttömänä niin että olen jopa ahdistunut haukuista, syyttelyistä & juoruista eritoten minun alakerrasta, että muka minä hiljaa hiipien liikkuva kolistelen, yksin huudan vieläpä (naisena) nuorten / pariskunnan äänellä, muka suihkuttelen monta kertaa vrk.ssa pitkään & äänekkäästi yölläkin kun lepään / nukun!!!?? Aiheutti monia psykosomaattisia stressioireita pahan mielen & avuttomuuden lisäksi : Vapinaa, vatsakipua, vatsa meni kuralle sekä tuli pään- & niska & hartiasärkyjä jen. Em vähättely on kärsijälle sitäpaitsi loukkaavaa!!! Ne kokemukset ovat hänelle totisinta totta jatkuvasti! Ihan sama kuin me jotka näitä ymmärrämme itse koettuamme vähättelisimme jonkun toisen sairauksia / ongelmia.

Kurkimäen neito Kirjoitettu 19.8.2011 12:20

Korjausta /jatkoa nopeaan & kipeällä kädellä kirjoitettuun : Häirtä aj kiusaamienn on aluta ati ollut sitä että tullaa jute ni että rappu raikaa krooila aj kaiteet kolie, ovi hetetään kiinni jytiten koroill justaan mys sällä aika ajoi aj kaiken aikaa tuteja kerralaan / koko pvn, ilatpvn aj yli 22-23 / kei- aamuyölle ajkuu kova jyminä (norsulauman), juoksentelu(onko ADHD), hyppime, esineiden hettely / vetämine, samoin huoenkauje (esim vuodesohvaa aletaan kuetn siukuttelua kovaa vata yleenä klo 22-23 jäeen, hypitään narua & jopa skeitataan aj kujetetaa pyöriä niin että rapun seinään jäänyt mutt viivat aj kuuluu kova kolina!!!! vaikka ollut heill aikaa koko pv aj ilta / tunet niin em vuteen alitto & mone suhkuttelu vettä tuhalten ketää jopa 20-40 min / keta eli yleesnä tunnin / yli yhteensä!!! Miksi ei tälläisä tehdä päivällä / illalla kun olle äänekkäästi meuttu ajoissa!? Miksi kiutaan muutenkin mossa kroonissa säryissä, siten talus- aj solilisissa ongelmissa painkelevaa, joka kuikin yrtää kovti uutta opinto- aj työuraa luod vaikka on uenton aj lo uupu jo vusia akaikesta & järjestelmällisestä häirinnästä!!!! Kaikki kiusa vain paheni & yltyi virolaisen ensin perheen & sitten yh:n ja nuoren vieraineen takia, vaikka on jo isännöitsijän kautta kauan sitten asioista sanonut & jatkuvasti todisteita kirjannut!!? Ilmoittanut juuri viiemksi ettei häiriköinti ole lieventynyt & etten ajksa koko ajan kuunne kun tule kotiin es pikän päivän jälkeen jatkuvaa kovaa jytiää aj muutaa hakkamita & mölyä!!! Ja että olisiko mahdollista yrittää ottaa alakerran naapuri huomioon, joka joutuu ahdistavasti kuulemaan kaikkea ikävääkin, eikä voi anuttia ruhasta & elää omaa elämäänsä täysillä, paiti tulat korvissa ja musiikki päällä! ( Heti kun tulen hiljaa, suljen oven, pesen käteni, kuulevat he, heillä aistit tallessa, ihme, luulisi menneen metelissä! Heti alkaa juuri pääni päällä em naputtaminen, hakkaaminen, juokseminen, hyppiminen & heittely mieleosoituksena, ihan kuin en muuten kuulisi jatkuvaa kovaa vuosien melua! Täyttyy pyytää uusia todistajia ilta-yöksi ainakin sekä naanpurista keitä en ole vielä kaikkia tohtinut pyytää & muita vaikeasti tavoitettavia, työssäkäyviä & perheellisiä. Paljon on ollut ahdistavaa & intiimiä mikä ei kuuluisi naapurin korviin, mihin puutuin kunnes se osin loppui : perheväkivaltaa, hakkaamista, kiroilua, riitelyä & huutoa!!! Miksi muut eivä puutu välillä em kuuluu rapuun huuto & jytinä joukolla kuuluu arpuunki aj toinaa alas asti 4.stä krsta! ensin jakuvaa perheväkivaltaa, huta, hakkamista, riitelyä, kirol & tuolien aj seinei heittelyä.

Kurkimäen neito Kirjoitettu 19.8.2011 11:20

Hei, onpa tutun kuuloista, hiljaisen pääosin rappumme & taloyhtiömme muutama vuosi sitten alkanut järjestelmällinen häirintä, on isännöitsijälle esitetyistä pyynnöistä & todisteluista huolimatta ole saanut rauhoittumaan vaan on vain pahentunut. Joukkohäintää, jengi kokoontuu kun yh-äiti jättää illaksi, jopa moneksi yöksi kavereiden, atk:n (kuuluu läpi) ja gsm:n varaa yksin karaten oveaan heittäen ruoka- & matkakassit heiluen uuden miesytävänsä autoon ja seuraavan kerran saapuu päivien päästä korot kopisten niin että rappu raikuu riitelemään poikansa kanssa!!!! Olen surannut vuosia tilnnetta, että saan toditusienistoa, mutt on vaikeaa saad halituksen jäseniä, naapureita / ketään työssäkäyvää / perheellistä todistamaan, pelkona myös, että jos kutsuu em / soittaa poliisit voi tilanne olla jo ohi. Ja heillä on "vakavampiakin tapauksia" hoidettavanaan.Ennen perheväkivaltaan oli puututtava minun muuten ei olisi loppunut, mutta se ei tuonut rauhaa kannaltani. ) Vaihtuvat mieystävät pitävät illat & yöt säpinää, jos muuten olisikaan hiljaista vihdoin!(Pitänyt kirjaa : tapahtuma, aika). Isännöitsijälle : etten saa hetken rauhaa, paitsi silikonokorvatulpilla aj kahden tyynyn kassa korvilla nukkuessa, enkä aina sillonkaan.) Kutenkin vastike, isot remontit & asuntolaina maksettava eikä saa asumisrauhaa, vaikka muuten on viihtyisää aj hyvät palvelut, ympärtö aj kulkuyhtydet. Poikaa ei voi mennä, kun ei löydy läheskään tämän vetaita edullsita as, edullisella vatikkeella. Ja voi joutua osata alikkoon. Olen koe paljon neepurimelua, kännäämitä, häiriöitä joide takia jo muuta aj etsinyt aprmpaa paikkaa aj asuntoa muutenkin..mut jo muutenii monsairaa, uupunne joka hakee uuta uraa aj tatelee niide a talousaioiden aknssa omassa lämässään.t meidän hitas yhtiössä helvetti alkoi ensin sinkkumieh aikan joka pv-, ilta aj yö aj vain paheni perheen muutaessa, joilla on aikaa pvl 7 iltapvl nukkua & levätä).normaalien mone häritsevie äänien lisäksi on yläkerran asunnosta kuulu viroilesen perheen / yh:n muutettu huutoa, vuodein naputteua, naulaamsita, huoenkalujen (tuolien heittelyä), samoin esineiden, hyppynaru- aj tasajalkahyppelyä, pallottelua, huoenkaljuen siirtelyä vetämällä, jopa jatkuvaa atK.n aj seralaiten kanssa hevymus huutoa nurtin virestä pikään vain yhtä aj samaa lasetta. Ammsuta päivään aj varsinkin ilta aj yöhön aj aamuyölle, suhkuunkin mennään äänekkäästi ja kauan ja manh moenta kertaa lutraten aj latalla hakaten aj hinkaten lattiaa, ikkunat jätettään päiväksi aj mahdollsesti vielä vapaapäiväksi (lomalla paukkumaan tuulessa, johon yläkertaan 4. krs ser hyvin käy). Yöraauhan jälkeenkin joka yö aj varikin pe-la on jokkohäirtää aj se vain yltyy. Virheet, jäi, virta loppuu!

Aloittaja ;) Kirjoitettu 18.8.2011 10:29

Itseasiassa kävinkin 2008 ja sain puhtaat paperit,ei harhoja ei psykoottisuutta ja vielä normaalia paremmat kognitiiviset taidot,miten muuten itse oletko koska viimeksi käynyt?

Näitä riittää Kirjoitettu 17.8.2011 13:18

Uskoisin että käynti psykiatrilla antaisi jotain tietoa tilanteeseen.

Aktivisti Agentti Kirjoitettu 11.8.2011 20:10

Onko kukaan muu joutunut tällaiseen mukaan,eli sain 2007 asunnon kivikosta josta alkoi kummallinen tapahtumien sarja joka jatkuu yhä tänäkin päivänä.Muutaman viikon asuttuani alkoi asuntooni kuulumaan noin klo 20.00 sarja kovia vasaran iskun ääniä joita oli vaikea paikallistaa mutta ne kuuluivat todella häiritsevästi jotain viisi-kuusi kovaa iskua ja sitten hiljaisuus.Sitä jatkui kuukausi tolkulla joka päivä ja yritin selvittää sitä naapuini kanssa koska se mielestäni oli ainoa paikka mistä se kuului mutta naapurini joka oli sattumalta vuokralaistoimikunnan jäsen ja hän ei ollut kuullut mitään mutta auliisti kyllä tarjosi muita naapureita syyllisiksi.No siinä aikani yritin löytää syylistä mutta kukaan ei tuntunut kuulevan mitään,no sitten alkoi yölliset todella häiritsevät äänet kuin jotain raskasta iskettäisiin lattia betoniin joihin aloin heräilemään joka yö,
sitten alkoi päivittäinen vasaroiti ja pieni naputtelu joka jo mielestäni selvästi kuului naapuristani,mutta jonka hän kiven kovaan kiisti.Tätä koputtelua ja vasarointia kuului nyt siis öin päivin asuntooni ja se todella alkoi rassaamaan hermojani ja minulle oli päivän selvää että hänen asunnostaan ne tulivat mutta jonka hän vain kiisti.Kun aloin tekemään valituksia alkoi muuta outoa tapahtumaan,fillarin etuvanne potkaistiin soikeaksi,parvekkeeni alapuolella olevalle bussi pysäkille ilmestyi tumma nais henkilö tuijjotelemaan asuntooni,sauna vuorollani oli saunan raitisilmakanva peittetty läpinäkyvällä teippillä ja poisto ilmanventtiili ruuvattu kiinni,jonka huomasin vasta kun tuntui että taju alkaa lähtemään eli alkoi jo olemaan aika tukalat paikat vähintäänkin.Alusta alkaen yritin selvittää naapurini kanssa josko minun asunnostani kuului jotain häiritsevää ja hän yritti ehkä omalla omituisella tavallaan siitä minulle kertoa mutta ei kuulemma ollut kuulunut ja se onkin aika vaikeaa yöllä kun olen nukkumassa.Samalla oli aistittavissa muissakin talon naispuolisissa asukkaissa selvää vihamielistä suhtautumista minuun,heitä tapasin omalla pyykivuorollani jonne heitä aina ilmestyi.Paukuttelu ja omituisten äänien kuuluminen vain yltyi ja yltyi ja lopulta olin sekaisin kuin seinäkello jatkuvista yöllisistä heeräämisistä ja vasaroinnista ja ilmoitin kiinteistöyhtiöön että joko hän lähtee tai minä.No heillä olikin tarjota toinen asunto kontulasta johon sitten kannoin tavarani ja kuinka ollakkaan samana yönä kun muutin kuului kovaa vasaroitia klo 23.30..ei helv...ajattelin eli vaikka muutin uuteen asuntoon sama paukuttelu jatkui heti samana yönä.Se on nyt jatkunut eriasteisena koputteluna,naputteluna ja muuna melu häirintänä jatkuvasti joka päivä,aamulla heräät koputteluun,pitkin päivää eriasteista pamausta ja kolinaa ja naputtelua ja kun menet sänkyyn suljet silmäsi niin kop..kop.kop ,öisin heräät outoihin äänin...Löysin sattumalta netistä juuri tapaukseeni sopivan kuvauksen josta alkoi palikat loksahtelemaan paikoilleen ja kuinka ollakkaan on tämä kuvio paljon laajempi kuin olisisn voinut kuvitellakkaan.Tämä on vain siis osa tätä yhä jatkuvaa henkistä kidutus menetelmää jolla on tarkoitus raunioittaa ihminen täydellisesti.Tässä on täydellinen kuvaus tilanteestani jossa elän tätä kirjottaessa.
Jos jotain kiinnostaa voin kirjoitella tänne lisää tästä sairaasta systeemistä mihin minut on vedetty mukaan ja johon osallistuu valtava määrä ihmisiä..vaikea uskoa todeksi mutta jos viitsii lukea menetelmästä niin alkaa silmät avautumaan yhteiskunnan toistaiseksi piilossa olevaan henkiseen rappioon ja sairauteen,olen varma että en ole ainoa täällä ja USA:ssa on ilmiö jo lähtenyt hanskasta.
Tässä käsikirja menetelmästä joita STASI käytti itä-saksassa ja joita täälläkin vuonna 2011 käytetään.http://www.gangstalkingworld.com/Techniques.html
Tässä tilanne USA:ssa
http://www.youtube.com/watch?v=DB-MlhPmXqk

kannattaa muuten lukea kommentteja videon loputtua ja ehkä tiirailla muitakin videoita.
Palataan asiaan jos ketä kiinnostaaNimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi