Poliitikot Kontulassa (Keskustelut)


Terveysasemasta Kirjoitettu 12.1.2010 19:39

Terveydenhuoltopalvelut ovat koulutuksen ohella kansalaisten eniten arvostamia palveluita. Siinä mielessä Kontulan terveysaseman, jonka palvelut ovat viime vuosina tökkineet, tilanne kiinnostaa asukkaita. -Saadaanko palvelut toimimaan julkisella rahoituksella, mutta yksityisellä tuotannolla? Vaiko nykyisin voimassa olevalla julkisella rahoituksella ja julkisella tuotannolla? -Yksityiset lääkärifimat ovat viime vuosina vallanneet pysyvästi julkisen terveydenhuollon tehtäviä ja monet terveysalan vaikuttajat ennustavatkin, että nykymenolla kuntien terveyskeskusjärjestelmä voi romahtaa kokonaan.
Kuntien terveyskeskusten päivystyksiä pyörittävät entistä useammat yksityiset lääkäriyritykset. Lisäksi kunnat ostavat yksittäisiä keikkalääkäreitä paikkamaan alituista lääkäripulaansa. Näin myös täällä Kontulassa.
Asukkaita ja asiakkaita kiinnostaa, että palvelut pelaavat, mutta monet eivät silti usko, että yksityiset toimijat kykenisivät järjestämään näitä palveluja sillä tavalla, kuin meidän julkinen terveydenhuolto on ne järjestänyt. -Epäluuloon on monta syytä. Paranevatko palvelut sittenkään? Muuttuvatko oma lääkäri -palvelut keikkalääkäri -palveluiksi? Nousevatko hinnat? Rapiseeko suomalainen terveyskeskusjärjestelmä?

Sepi Kirjoitettu 11.1.2010 13:54

Onko päättäjillä mitään uutta tarjolla? Maalla ei mene hyvin vaikka Vanhanen ei jatka kun taas lama jatkuu.

Janne Kirjoitettu 10.1.2010 13:39

Mitä kummaa? Vaaleihin on runsas vuosi ja jo nyt aikamoinen katras poliitikkoja tulossa Kontulaan. Ei sen puoleen, onhan se kiinnostavaa tavata näitä päättäjiä myös livenä. Eri juttu onko kenelläkään mitään uutta kerrottavaa, luottamushan meidän valitsemiin päättäjiin on viime vuosien aikana karissut.Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi