Presidentti syrjäytyneiden asialla? (Keskustelut)


Wolverine Kirjoitettu 16.9.2012 20:23

Herra Suomen tasavallan presidentti tekee asiat oikeassa järjestyksessä. Syrjäytymisen poistaminen on selvästi agendalistalla kärkipäässä, mutta asia ei ole ihan yksinkertainen. Nyt asioita ei hoideta vain (demarimaisesti) näkyviltä piiloon erilaisin hämäyksin ja tilastollisin harhoin, vaan uusi presidentti haluaa, että asioille todella tehdään jotain. Nyt on uusi aika - ei enää se Halosen aika, jolloin väitettiin asioitten olevan hyvin (niin kuin vaikka Pohjois-Koreassa) kun asiat olivat oikeasti huonosti. Nyt on tekojen aika!

Ninannonnan Kirjoitettu 14.9.2012 22:16

Presidentti Niinistö toteaa syrjäytymiskehityksen tapahtuvan yllättävän nuorena ja nuoria myös ajetaan syrjään sitä tajuamatta. Niinistön mukaan nuoret ovat ahdistuneita ja kriisissä.
Äiti Amma on vieraillut monasti Suomessa, liekö kutsuttu halailemaan ja antamaan uskoa ja voimaa lasten ja nuorten elämän parantamiseksi. Toivottavasti presidentti Niinistö ei lähde näihin huuhaa seremonioihin mukaan. Hänen edeltäjänsähän vieraili jopa Intiassa asti hakemassa voimaa ja uskoa.Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi