Turvaton Kontula (Keskustelut)


Markku S Kirjoitettu 24.10.2012 00:30

symppis on matalan kynnyksen periaatteella toimiva paikka joka tarjoaa päivätoimintaa syrjäytyneille ja syrjäytymisvaarassa oleville päihteiden käyttäjille Itä-Helsingissä. Asioida voi myös päihtyneenä. näitä tarvitaan varsinkin kun päihdeongelmat lisääntyy. Harmi että ainoa esimerkillinen kortteeri toimii Kontulassa. Näitä lisää!!

O ja tolkku Kirjoitettu 23.10.2012 12:19

Jos Kelaan, Ateneumiin tai junalipputiskille on pitkä jono, joka tukkii tien ja on esteenä toisille, onko Kela/Ateneum/mikä ikinä kohde ongelma, vai palvelun niukkuus kysyntään nähden? Tämä kehno kuvaus liittyy siihen, että Symppiksen kaltaisia paikkoja on liian vähän. Niitä EI OLE LAINKAAN muualla. Edistyksellinen ja ajantaisainen paikka Kontula on saanut tämän, Suomen kehnossa päihdehuoltoilmapiirissä ainutlaatuisen paikan - ja siitä valitettavasti tulevat lieveilmiöt. Mutta Symppis on ongelma samalla tavoin kuin Ateneumiin Helene S:n näyttelyyn kadulla jonottavat ihmiset tukkivat tietä.. got the point? (tämän voi tarkoituksella ymmärtää väärin, jos haluaa - Ateneumiin jonottavat ei rehaa yhtä paljon jne jne .. mutta voi myös tajuta mitä ajan takaa: tiettyjen palvelujen puute pakoittaa ihmiset menemään sinne missä palvelua saa). Hyvä Symppis!

Kumpulainen Kirjoitettu 23.10.2012 08:52

Suurin ongelma on Kontulan Symppis. Se paikka vetää ostarille sekäkäyttäjät ja muut hörhöt ympäri kaupunkia. Paikka kun menee iltapäivällä kiinni, niin ostari rauhoittuu todella paljon. Teinit tosin jatkaa maleksintaansa metroasemalla.

Ostareiden asiakas Kirjoitettu 23.10.2012 08:06

Kontulan vilkas ostari on mikä on, ongelmiakin on, mutta Myllypuron on kaikessa hienoudessaan hiljainen, sivussa sijaitseva ostoskeskus, ilman monia Itiksestä ja Kontulasta löytyviä palveluja. Monet tuntemani myllypurolaiset käyvät tämän johdosta mielummin esim. Kontulan ostarilla, koska mm. kolmen ison päivittäistavarakaupan kilpailu on kovaa ja tarjonta suurempaa sekä hinnat edullisempia.

Justniin Kirjoitettu 22.10.2012 23:21

Kontulan ostari on nyt järkyttävin ostari minkä tiedän. Ennen Myllypuro oli pahempi, mutta se muuttui. Kontula on spurgujen ja sekakäyttäjien valloittama. Symppis vetää sinne kaikki häiriköt lähialueiltakin ja ne saa vapaasti örveltää keskellä ostaria. Iltaisin tai ympärivuorokauden nuoret aikuiset tai muut juurettomat nuoret maleksivat metron lähellä. Se A-studion haastattelema pikkutyttö on vain yksi pienistä pelokkaista. Aikuinenkin saa varoa.

Jo äänensä antanut Kirjoitettu 22.10.2012 23:06

Nimimerkki Simppa, ehkä et huomannut, mutta aiheena oli nimenomaan Kontulan turvattomuus. Olisi ollut kummaa, jos tällä aiheella olisi tarjottu juttu vaikkapa Kontulan hienosta vanhustenkeskuksesta tai Lidlin edullisesta ruoasta. Ostari on ahdistava paikka nuorten mielestä, kun siellä on paljon juopuneita. Sitä asiaa ei voi lakaista maton alle sillä, että meillä on paljon kaikkea kivaa

Simppa Kirjoitettu 22.10.2012 22:02

Kontula taas telkkarissa. Kukahan tuon A-jutun kasas? Kapakit aiheena vaikk täällä on paljon muuta hyvvää. Kerran maine aina maine.

Hillevi Kirjoitettu 22.10.2012 21:39

Nyt ollaan vaalien alla ja ihan pianonkielellä. Kaikki on niin pienestä kiinni. Pitää varoa mitä sanoo tai tekee. Komeita poikia olivat molemmat. Onkos idästä? Saarnio ainakin on Kontulasta. Hyvä Pekka.

Silmä käteen Kirjoitettu 22.10.2012 21:35

olipas a-studion toimittajatyttö tarkkanäköinen. edustaja saarnio pyysi toimittajalta ratkaisuja kontulan rauhattomaan ostariin. rautava totesi totuuden, että lähialueita on siivottu ja ne häiriköt tulee myös sieltä. meidän omien ördääjien lisäksi.Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi