Uusi Mellunkylä -lehti (Keskustelut)


Eeva-Liisa Broman Kirjoitettu 22.10.2012 17:15

Nimimerkille Merja
Mellunkylä-lehti tehdään täysin vapaaehtoisvoimin. Minustakin toimitukseen pitäisi saada ainakin yksi nainen, joka osaisi kirjoittaa ja joka voisi raportoida vaikka leikkipuistoista ja perheistä. Ne ovat tärkeitä aiheita.
Kiinnostaisiko sinua kirjoittaa juttuja?
Ota rohkeasti yhteyttä toimittajiin!

Sussu Kirjoitettu 17.10.2012 15:02

Tottakai Timo J sait valistuneen ja miellyttävän mielikuvan. Sellaista täällä on. Paikallista tekemistä on paljon ja asiantuntevat kaalet tekee lehteä. Tervetuloa tänne asumaan. Täällä on kivaa.

Timo J Kirjoitettu 15.10.2012 21:54

Kävin Kontulassa tänään ja yllätyin melkoisesti paikallisesta tekemisestä. Tuo Demokratian viikko on hyvä oivallus näinä päivinä, kun puhutaan uudesta kuntalaista. Asia on tärkeä. Ettei päätäntävalta karkaisi kauemmaksi asukkaista ja äänestäjistä. Sain käsiini myös Mellunkylä-lehden, joka tuntui ammattitaitoisesti toimitetulta ja taitetulta. Aika poikkeuksellista oli myös paikallisten kuntavaaliehdokkaiden esittely, joka lienee aika harvinaista Helsingin kaupunginosissa. Oman alueen hyvä valtuutettu kun lisää alueen painoarvoa poliittisessa päätöksenteossa. Kaiken kaikkiaan Kontulan vierailustani jäi yllättävän positiivinen ja valistunut mielikuva.

Niiru Kirjoitettu 15.10.2012 20:58

nimimerkki aku, joudut sinä maksamaan. jos maksat veroja. nää tehdään sunkin verorahoilla

Mikko S Kirjoitettu 15.10.2012 19:16

Lehti ok, mutta kiinnostuin itse enemmän elämästä alueella. Meno tuntuu välittömältä vaikka ongelmiakin näkyy. Kaikkiaan mielenkiintoinen osa Helsinkiä.

Mona Kirjoitettu 15.10.2012 19:03

Mun mielestä ihan hyvä lehti, kun on maksuton. Ja luettavaa aika paljon ajankohtaisista jutskista. Harvemmin niistä muualla on tarinaa. Hesari, Vartti, Helsingin Uutiset esimerkiks ei paljoakaan kirjoittele meistä, paitsi jos uutinen myy.

Aku Kirjoitettu 15.10.2012 18:19

Hyvä lehti se on minun mielestäni. Mukava silmäillä tuttuja naamoja. Mainoksiakin on mukava katsella. Eihän se kuulu kelleen kuka sitä kirjoittelee ja touhuaa kun ei joudu maksamaan

Kaikki tyylillään Kirjoitettu 15.10.2012 17:37

rehellistä puhetta mitä edellä kerrottiin. ulkonäöstä sanoisin että varmaan kaksivuotta vanha lehti aina mallina kun samat jöyssit ja samat jutut aihe hiukan muuttunut vuosien saatossa tai ei. mutta niin kauan kun en joudu maksaan niin en nyt jaksais valittaa kummemmin.

Merja Kirjoitettu 15.10.2012 17:29

Masa huomioitu tämä. Nyt oli vaaliaihe lehden täyttänyt. Se onkin ajankohtaista. Vaan mitäs mieltä olette hyvät ihmiset tästä meidän "omasta paikallislehdestämme". Itseäni on nimittäin muutama asia alkanut tympäistä. Viimeisin tunnekuohun aiheuttaja on juttujen kirjoittajakaarti. Tai eikai se kaarti ole. Juttuja tosin riittää vaan kirjoittajista ei ole tietoa. Ekalla aukeamalla todetaan päätoimittajaksi Kokkonen ja toimitukseksi Helminen. Tarkoittaako tämä sitä että kaikki nimettömät artikkelit ovat Helmisen kirjoittamia? Vai Kokkosen? Niille jotka vaivautuvat lehden ostarilta hakemaan olisi reilua kertoa kenen kynästä mikäkin nousee. Ja koettakaa nyt hyvän tähden keksiä jotain oikeata asiaa, uutisia, juttuja tästä päivästä. Kiertäkää ihmisten parissa toistenne sijaan. Nyt toistuu uudestaan ja uudestaan nämä samat jorinat eli muutama ihminen kehuu toisiaan. Ja kirjoittakaa myös niistä jotka eivät mainosta lehdessä. Yleensä juttuja on vain niistä, jotka mainostavat säännöllisesti. Kuten kauppiaat ym. Näistä en enää jaksaisi lukea. Vaikka vauvauutisia ja kuvia, elämää leikkipuistoista ja perheistä. Tätä kaipaisin. Paperi on kiiltävää ja hienoa.

Masa Kirjoitettu 13.10.2012 23:32

Sain tänään käsiini uuden Mellunkylä -lehden. Hyvä lehti, hieno kansi ja paljon asiaa. Tuo lähidemokratia-asia lienee ajankohtainen nyt kuntavaalien alla. Aattelin ensi perjantaina mennä katsomaan Mikaelin kirkolle, mitä kaikkea ihmiset käsittää tuolla lähidemokratia -sanahirviöllä. Pitäisi kaiketi puhua enemmänkin yhteisestä vaikutusvallasta ja päätösten tekemisestä.Nimimerkki:  
Viesti:  
       KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi