KontuFestari 2009

 

KontuFestarilla rockia, jazzia, poppia ja räppiä
KONTUFESTARI SEITSEMÄNNEN KERRAN KELKKAPUISTOSSA LAUANTAINA 15.8.
KontuFestarista on viimeisten kuuden vuoden aikana tullut Itä-Helsingin suurin kulttuuritapahtuma. Tämä maksuton suurtapahtuma järjestetään Kontulan Kelkkapuistossa nyt seitsemännen kerran lauantaina 15.8.2008 klo 12-21. Tänä vuonna on edellisvuosien tapaan luvassa nimekäs ja monipuolinen ohjelmisto moneen eri makuun. Luvassa on rockia, jazzia, poppia ja räppiä. Samalla KontuFestari huipentaa Mellunkylän monipuolisen ja laadukkaan festarikesän, aiemmin järjestettyjen FillariFestarin, OstariFestarin ja EtnoFestarin lisäksi.

Tämän vuotiseen KontuFestariin on kiinnitetty palkittu lasten Circus Helsinki, eturivin ammattimuusikoista koostuva Stadin Juhlaorkesteri, maineikas Santtu Karhu ja Talvisovat Venäjän Karjalasta, suomalainen rocklegenda Pelle Miljoona ja Unabomber, hämmästyttävä Iiro Rantala Trio, suomenkielisistä Beatles -tulkinnoistaan tunnettu Clifters ja itähelsinkiläinen kulttibändi Notkea Rotta.

Nuorisoasiainkeskuksen jäätyä tänä vuonna KontuFestarin Kelkkapuistossa järjestettävästä tapahtumasta pois, merkitsee tämä päätös valitettavasti ohjelmiston sekä palvelujen huomattavaa karsintaa eli erityisesti paikalliselle nuorisolle suunnattu ohjelmakokonaisuus hiphop-lavoineen ja esiintyjineen jää pois.

KontuFestarin järjestää KontuKeskus ry yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuurikeskuksen kanssa. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön.

Lauantai-iltana 15.8. Kontulan ostarilla sijaitsevassa KontuFestarin festariklubi Wenlassa esiintyy Pelle Miljoona ja Unabomber. Liput 10 €. Ikäraja 18 vuotta. -Kontulan nuorisotalolla kaupungin paikallinen nuorisotoimi järjestää nuorten chillaus -tilaisuuden.

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.




KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi