KontuFestari 2010


 

KontuFestarilla rockia, poppia, rockabillyä, heviä, räppiä ja ripaus talvea
KONTUFESTARI KAHDEKSANNEN KERRAN KELKKAPUISTOSSA LAUANTAINA 21.8.

KontuFestarista on viimeisten seitsemän vuoden aikana tullut yksi Itä-Helsingin suurimmista kulttuuritapahtumista. Tämä maksuton kansanjuhla järjestetään Kontulan Kelkkapuistossa nyt kahdeksannen kerran lauantaina 21.8.2010 klo 12-21. Tänä vuonna on edellisvuosien tapaan luvassa nimekäs ja monipuolinen ohjelmisto moneen eri makuun. Luvassa on rockia, poppia, heviä ja räppiä. Uusina ohjelmakokonaisuuksina on lastenohjelmalle omistettu teltta ja Ylläs-Halli vuorostaan tuo talven festareillle pulkkamäen ja pienen maastohiihtoradan myötä.

KontuFestarin päälavalle on kiinnitetty mm. eturivin suomalaismuusikoista koostuva Stadin Juhlaorkesteri, nelihenkinen rock-, soul- ja bluescovereita esittävä Mad Dogs and an Englishman, alkuperäisen Melrose -basistin Repa Nurmen rockabillybändi Rebound, Kontulassa aikoinaan perustettu metallibändi Grendel, Suomen tunnetuimpiin ja suosituimpiin naisrokkareihin lukeutuva Muska yhtyeineen ja KontuFestarin taattu vakiovieras, itähelsinkiläinen kulttibändi Notkea Rotta.

Lisäksi Kelkkapuistoon pystytetään oma, mm. lastenohjelmalle suunnattu teltta pienen lavan kera, jossa esiintyvät mm. Circus Helsinki, Musikantit ja Mary & Macy. Teltassa esiintyy myöhemmin iltapäivällä myös myös OstariFestarilla suuren suosion saanut Luca Cannavo Duo , Mellarin 27.8. järjestettävää Taiteiden yötä promoavat Ebunoluwa Kivinen & Band sekä Fresh Squad ja teltan ohjelman päättää Länsimäen nouseva rap-tähti Bulle.

Ylläs-Halli  tuo talven festareille pulkkamäen ja pienen maastohiihtoradan myötä. Aatteiden Teltassa vuorostaan poliittiset puolueet esittelevät ajatuksiaan ja toimintaansa. Festariyleisöä palvelee erillinen festaritori.

KontuFestarin järjestää KontuKeskus ry yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuurikeskuksen kanssa. Tilaisuutta tukee myös Lähiöprojekti. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

ALUEEN KARTTA


ALUSTAVAT AIKATAULUT


PÄÄLAVA:

Klo 14.00            Stadin Juhlaorkesteri

Klo 15.15            Mad Dogs and an Englishman

Klo 16.30            Rebound

Klo 17.45            Grendel

Klo 19.00            Muska

Klo 20.00            Notkea Rotta

TELTTA

Klo 12.00-15.00      Lasten ohjelmaa: Circus Helsinki, Mary & Macy & Musikantit

n. klo 16.00        Luca Cannavo Duo

n. klo 17.15        Ebunoluwa Kivinen & Band, Fresh Squad

n. klo 18.30        BulleKontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi