KontuFestari 2011

 


KONTUFESTARI 20.8.2011: LUVASSA MM. NOTKEA ROTAN 10 V. JUHLASHOW, PELLE MILJOONA UNITED, JÄTKÄJÄTKÄT, STEEN 1, TENTACLE 
PILLOW, JALAVA JA JOUKKO NOUSEVIA RAP-ARTISTEJA

KontuFestarista on viimeisten kahdeksan vuoden aikana tullut yksi Itä-Helsingin suurimmista kulttuuritapahtumista. Tämä maksuton kansanjuhla järjestetään Kontulan Kelkkapuistossa nyt yhdeksännen kerran lauantaina 20.8.2011 klo 12-21. Tänä vuonna on edellisvuosien tapaan luvassa nimekäs ja monipuolinen ohjelmisto moneen eri makuun. Luvassa on rockia, poppia, progea ja eritoten räppiä.

KontuFestarin päälavalle on kiinnitetty mm. yhdeksänhenkinen Stadin Juhlaorkesteri; progea soittava Tentacle Pillow -yhtye; hiljattain Helsingin lähiöitä kierrellyt tamperelainencountry-pop-folk -bändi Jalava; suomalainen rocklegenda Pelle Miljoona United -kokoonpanollaan; kotimaisten live-artistien kärkeen kuuluva, kansanmusiikkia ja hip hopia riemastuttavan raikkaasti sotkeva Jätkäjätkät Asan kera, uutta levyä työstävä Steen 1 ja KontuFestarin tuttu vakiovieras, itähelsinkiläinen kulttibändi Notkea Rotta kaksituntisella 10-vuotisjuhlakeikallaan. -Bändin mukaan "Notkea Rotta juhlii kymmenvuotista ura-mavaansa esiintymällä Kontufestareilla koko voimallaan ja vähän päälle. Ensiesiintymisensä Notkiksen uutena kitaristina tekee itse Rane Raitsikka! Mukana on myös Myllypuron Alepan tuulikaapista vuosikausien jälkeen ulos löytänyt Meno-Anu! Ensimmäisellä levyllä vierailijana räpännyt Petoskin on kaapattu Lähi-Idästä oikeaan itään. Myös legendaarinen Mato Valtonen tulee esittämään kanssamme tulevan yhteisen sukupuolitautivalistusduettomme."

Toisella lavalla nähdään ja kuullaan puolen päivän jälkeen lasten kulttuurikeskus Musikanttien ohjelmaa ja iltapäivällä tukku nousevia rap-artisteja. Esiintymässä ovat mm. Fatibumba, Retale, Eldis, Kube, Pikkis & Jonne sekä Bulle.

Kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki on lupautunut vierailemaan illansuussa KontuFestareilla.

Päivän aikana Kelkkapuistoon pystytetyssä Aatteiden Teltassa poliittiset puolueet esittelevät ajatuksiaan ja toimintaansa. Festariyleisöä palvelee erillinen festaritori.

KontuFestarin järjestää KontuKeskus ry yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuurikeskuksen kanssa. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön. Omien alkoholijuomien tuominen Kelkkapuiston festarialueelle kielletty. 
Alueella rajoitetusti parkkipaikkoja, yleisöä pyydetään käyttämään julkisia kulkuneuvoja. 
Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Illalla Club Kondis Kontulan ostoskeskuksessa tarjoaa KontuFestari 2011 -jatkot klo 23.00-04.00. Maksuttomassa tilaisuudessa esiintymässä Juno & Eldis. Ikäraja 18 vuotta.

FESTARIALUEEN KARTTA
KONTUFESTARI LAUANTAINA 20.8.2011
ALUSTAVAT AIKATAULUT
(Huom! Kaikki ajat ovat noin -aikoja)

PÄÄLAVA:

Klo 12.30     Stadin Juhlaorkesteri

n. klo 13.30 Tentacle Pillow

n. klo 14.45 Jalava

n. klo 16.00 Pelle Miljoona United

n. klo 17.15 Jätkäjätkät

n. klo 18.30 Steen1

n. klo 19.00 Notkea Rotta

TELTTALAVA

Klo 12.00-14.00 Lasten ohjelmaa: Musikantit

n. klo 14.15 FätiBumba / Eldis

n. klo 15.15 Kube / Retale

n. klo 16.45 Pikkis & Jonne

n. klo 18.15 Bulle


OIKEUDET OHJELMA/AIKATAULUMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN.

KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi