KontuFestari 2014

 
KontuFestari on tänä vuonna Kontulan 50-vuotisjuhlien päätapahtuma, luvassa mm. hyvää livemusaa, teatteria ja katuruokaa
 
KontuFestarista on viimeisen yhdentoista vuoden aikana tullut yksi Itä-Helsingin suurimmista kulttuuritapahtumista. Tämä maksuton kansanjuhla järjestetään Kontulan Kelkkapuistossa lauantaina 23.8.2014 klo 12-21. - Kustannusten vuosittaisesta merkittävästäkin noususta ja tapahtumatukien jälkeenjäämisestä huolimatta KontuFestari tarjoaa tänäkin vuonna hyvää musiikkia ja monipuolista ohjelmaa moneen eri makuun hienossa puistoympäristössä.
 
Päälavalla nähdään mm. tunnettuja pop- ja rockbiisejä lapsille suomenkieleksi sovittanut Fazzitazzi -orkesteri, Mikko Rintasen johtama Stadin Juhlaorkesteri solisteinaan Anna ja Janus Hanski, duo Lady Kujanpää ja Herra Hella, Kontulassa 1985 perustetun Hearthill -bändin Jussi Sydänmäen J. Hearthill Trinity -yhtye, itähelsinkiläinen kulttibändi Notkea Rotta All Stars, suomalaisen rocklegendan Pelle Mijoonan United -yhtye sekä kotimainen bluesklassikko Honey B & T-Bones, jonka lämppärinä nähdään Helsinki Cigar Box Experience.
 
Lisäksi festarin puistolavalla esiintyy joukko nuoria itähelsinkiläisiä rapartisteja (mm. New Generation MCSBizzy, Tiia Karoliina, Wekkenide ja Madson). Festarialueella esitetään myös teatteri Nahkiaisen lasten ja aikuisten letkeä kesänäytelmä Aapelin romaanista "Koko kaupungin Vinski". Päälavan vieressä sijaitsevassa  Aatteiden Teltassa on vuorostaan mahdollisuus tavata ja keskustella politiikkojen ja vaikuttajien kanssa. Festarin yhteydessä jaetaan myösKontula -palkinto.
 
Tapahtuma on maksuton ja päihteetön. Yleisöä palvelee festaritori, jossa tarjolla monenlaista katuruokaa.
 
KontuFestarin järjestää KontuKeskus ry yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuurikeskuksen, nuorisoasiainkeskuksen ja Lähiöprojektin kanssa ja on osa Vetoa ja Voimaa Mellunkylään -toimintaa.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi