Mellunkylän saapaskoulutus alkaa torstaina 18.9.
SAAPAS on kirkon nuoriso- ja erityisnuorisotyön muoto, jota tehdään viikonloppuisin ja juhlapyhinä nuorten suosimilla kokoontumispaikoilla. Toiminta tapahtuu vapaaehtoisvoimin yhdessä toiminnasta vastaavan työntekijän kanssa. Saappaan tarkoituksena on auttaa nuoria ja tarjota heille mahdollisuus aikuiskontaktiin kokoontumispaikoillaan.


Helsingissä toimii kaksi ryhmää, Snellu ja Mellunkylä. Mellunkylän saapaslaiset päivystävät ensisijaisesti Itä-Helsingissä

Mellunkylän saapaskoulutus alkaa torstaina 18.9. klo 18 ja jatkuu jokaviikkoisin koulutusilloin huhtikuuhun 2009 saakka. Kurssin järjestää Mellunkylän seurakunnan erityisnuorisotyö. Koulutus tapahtuu Kontulassa osoitteessa Kaarikuja 1 A (kellarihuoneisto A-rapun puoleisessa päädyssä).

Kurssi maksaa 20 euroa ja on avoin kaikille yli 18-vuotiaille. Se sisältää mm. ensiapukoulutuksen, perustietoa ihmissuhdetaidoista, kriisityöstä ja hoitoverkostoista sekä paljon muuta. Opiskelu koostuu luennoista, harjoituksista, tutustumiskäynneistä ja käytännön oppimisesta. Toiminnassa on tilaa myös huumorille! Koulutus ei velvoita toimimaan vapaaehtoistyössä.

Tiedustelut puh. 09-2340 4850 Juha Kasari,  juha.kasari(at)evl.fi  

Lisätietoa ja ilmoittautuminen     
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi