Beats & Sounds ilmoittautuminen alkanut
Valtakunnallinen, kaikille nuorille avoin hip hop ja r'n'b katselmus Beats & Sounds etsii uusia nuoria, lahjakkaita räppäreitä, hiphoppareita ja r'n'b musiikin taitajia.

Ilmoittautuminen katselmukseen on alkanut ja se  jatkuu 15.9. asti osoitteessa: www.nuoriso.hel.fi/beatsandsounds

Toisen kerran järjestettävään katselmukseen ovat tervetulleita kaikki omaa musiikkiaan esittävät hip hip ja r'n'b' artistit, -ryhmät ja -yhtyeet ikään ja sukupuoleen katsomatta.Luvassa on katselmus, jossa nuoret ja vähän vanhemmatkin kyvyt pääsevät esittämään musiikkiaan ja saamaan kannustavaa palautetta alan ammattilaisilta. Kannusteena on demontekomahdollisuus Helsinki Freedom Recordsin studiolla ja tavarapalkintoja. Tapahtumalla on pyritty vastaamaan nuorten alati kasvavaan hip hop ja r'n'b -musiikin kiinnostukseen.

Tapahtuma käynnistyy 26.9. Kontulan nuorten toimintakeskuksesta ja jatkuu alukatselmuksilla lokakuun ajan. Marraskuussa kisaillaan semifinaaleissa. Tapahtuma huipentuu finaliin Kulttuuriareena Gloriassa joulukuussa. Nuoret voivat tapahtumassa nauttia ilmaiseksi myös nimekkäistä artistivieraista ja huippukeikoista. Tänä vuonna mukana katselmuksissa esiintymässä tulevat olemaan sellaiset Suomi hip hopin huippunimet kuin Ruudolf, Steen1, Juno, Heikki Kuula & Voli, Juju, Tuomo ja TK, Ezkimo ja Solonen.

Tapahtuman tavoitteena on tukea nuorten itseilmaisua ja luovuutta, kannustaa oman musiikin tekemiseen sekä sitä kautta lisätä nuorten itsetuntoa. Lisäksi tavoitteena on nuorten yhteisöllisyyden lisääminen ja vaihtoehtoisten, päihteettömien ja mukavien viikonloppuilta-tapahtumien järjestäminen nuorille.

Tapahtuman järjestää Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus yhteistyössä Helsingin Sanomien kanssa.

Aikataulu:

Aluekatselmukset:
26.9. Kontulan nuorten toimintakeskus, artistivieraana Ruudolf
3.10. Ruoholahden nuorisotalo, artistivieraana Steen1
10.10. Malmin nuorisotalo, artistivieraana Heikki Kuula & Voli
17.10. Kannelmäen nuorisotalo, artistivieraana Juno
24.10. Arabian nuorisotalo, artistivieraana Juju
Semifinaalit
7.11. Nuorten toimintakeskus Happi, artistivieraana Tuomo & TK
8.11. Nuorten toimintakeskus Happi, artistivieraana Solonen
Finaali
11.12. Kulttuuriareena Gloria, artistivieraina t-Ryhmä ja Ezkimo

Lisätiedot:
www.nuoriso.hel.fi/beatsandsoundsKontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi