Aluefoorumi viihtyvyydesta ja turvallisuudesta 15.9. Symppiksessä
Tiistaina 15.9.2009 klo 18.00-20.00 järjestetään Kontulan ostarilla sijaitsevassa Symppiksessä (ent. Kelan tilat) syksyn ensimmäinen aluefoorumi, jossa aiheena on Mellunkylän viihtyvyys ja turvallisuus.

Kuinka asukkaat viihtyvät Mellunkylässä? Miten on turvallisuuden laita?

Aiheen alustaa tutkija Martti Tuominen Helsingin kaupungin tietokeskuksesta. Paikan päällä mm. asukasjärjestöjen, poliisin, yrittäjien, maahanmuuttajien, sosiaaliviraston, kaupunkisuunnittelun ja puisto-osaston edustajat sekä paikallisia valtuutettuja. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kahvitarjoilu.

Tilaisuuden järjestää Vetoa ja Voimaa Mellunkylään -hanke yhteistyössä Kontula-Seuran kanssa. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Alkuvuodesta käynnistyi "Vetoa ja Voimaa Mellunkylään" -hanke, jonka päätavoitteena on lähivuosien aikana luoda lähidemokratiamalli Helsingin Mellunkylään (Kivikko-Kontula-Kurkimäki-Mellunmäki-Vesala). Osana tätä hanketta järjestetään kuluvan vuoden aikana useita aluefoorumeja ja näiden tilaisuuksien päämääränä on vuoropuhelun synnyttäminen niin asukkaiden, yrittäjien ja heidän edustamiensa järjestöjen sekä kaupunginvaltuutettujen ja virkamiesten kesken.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi