Aatteiden viikko Kontulassa 18.-22.1.2010


Aatteiden viikko järjestetään Kontulan ostoskeskuksessa sijaitsevassa Symppiksessä/Wanhassa postissa 18.-22.1.2010. Tapahtuman yhteydessä Kontulassa vierailee ja on yleisön tavattavissa tukku nimekkäitä päättäjiä ja poliitikkoja eri puolueista.

Ohjelma

Maanantaina 18.1. klo 13.00-14.30
Paavo Arhinmäki, Pekka Saarnio ja Silvia Modig (Vas)
Vasemmistoliiton puheenjohtaja, kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Paavo Arhinmäen, valtuustoryhmän puheenjohtaja Pekka Saarnion ja valtuutettu Silvia Modigin tapaamisessa esillä ajankohtaisia asioita.

Maanantaina 18.1. klo 19.00
Outi Alanko-Kahiluoto ja Mari Puoskari (Vihreät)
Vihreiden kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Outi Alanko-Kahiluoto ja Vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja Mari Puoskari vierailevat Kontulassa.

Keskiviikkona 20.1. klo 15.30-17.00

Risto Rautava ja Hannele Luukkainen (Kokoomus)
Mellunkylässä asuvat Helsingin kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja valtuutettu Risto Rautava sekä valtuutettu Hannele Luukkainen keskustelevat mm. aatteista ja arvoista.

Torstaina 21.1. klo 18.00

Jacob Söderman ja Erkki Tuomioja (SDP)
Kansanedustajat Jacob Söderman ja Erkki Tuomioja käsittelevät Kontulan demareiden järjestämässä tilaisuudessa mm. työttömyyttä, köyhyyttä ja syrjäytymistä. Onko ratkaisu uudessa tulonjakomallissa?

Perjantaina 22.1. klo 14.00
Timo Soini (PS)
Perussuomalaisten puheenjohtaja ja europarlamentaarikko Timo Soini tulee tapaamaan Mellunkylän asukkaita ajankohtaisten asioiden tiimoilta.

Tilaisuuksien järjestelyistä vastaavat puolueet yhteistyössä KontuKeskus ry:n kanssa. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi