Osallistu kukkatalkoisiin 5.-7.10.Asukkaat ovat äänestäneet kukat ja alueet, joille istutus tapahtuu. Rakennusviraston "Hyvä kasvaa Helsingissä" -liike on tarjonnut asiantuntemusta ja kukkasipulit. Kukkasipuleita istutetaan yhteensä n. 5000 kpl. Teidän avulla teemme penkeistä totta!

KONTULAN ISTUTUSTALKOOT– KONTULANKAAREN ALKUPÄÄ ostarin kupeessa ti 5.10. klo 16-18.  Istutuskaista on Kontulankaaren alkuosassa oleva puistokaista, ostarin ulkoparkkialueen kohdalla.

VESALAN ISTUTUSTALKOOT - VESALANTIEN ALKUPÄÄ viherkaista lähellä Honkilahdentietä. ke 6.10. klo 18 alkaen. Talkoopaikalla haitarinsoittoa, mehua ja pipareita.

MELLUNMÄEN ISTUTUSTALKOOT  – MONTTUPUISTO to 7.10. klo 15-18. Mellunmäentie ja Saariseläntien risteyksestä vähän eteenpäin pohjoisen suuntaan (poispäin metroasemalta).

Mukaan pihahommia kestävät vaatteet, omat hanskat ja iloista mieltä! Tule istuttamaan hetkeksi tai osallistu vaikka kaikkiin.

Tervetuloa!

Menossa mukana: Helsingin kaupungin rakennusviraston "Hyvä kasvaa Helsingissä" –liike, 4V-hanke, Kontula-seura, Vesalan Pienkiinteistöyhdistys ja Mellunmäki-yhdistys.
KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi