KontuFestari lauantaina 20.8. Kontulan Kelkkapuistossa


KONTUFESTARI 20.8.2011: LUVASSA MM. NOTKEA ROTAN 10 V. JUHLASHOW, PELLE MILJOONA UNITED, JÄTKÄJÄTKÄT, STEEN 1, TENTACLE
PILLOW, JALAVA JA JOUKKO NOUSEVIA RAP-ARTISTEJA

KontuFestarista on viimeisten kahdeksan vuoden aikana tullut yksi Itä-Helsingin suurimmista kulttuuritapahtumista. Tämä maksuton kansanjuhla järjestetään Kontulan Kelkkapuistossa nyt yhdeksännen kerran lauantaina 20.8.2011 klo 12-21. Tänä vuonna on edellisvuosien tapaan luvassa nimekäs ja monipuolinen ohjelmisto moneen eri makuun. Luvassa on rockia, poppia, progea ja eritoten räppiä.

KontuFestarin päälavalle on kiinnitetty mm. yhdeksänhenkinen Stadin Juhlaorkesteri; progea soittava Tentacle Pillow -yhtye; hiljattain Helsingin lähiöitä kierrellyt tamperelainencountry-pop-folk -bändi Jalava; suomalainen rocklegenda Pelle Miljoona United -kokoonpanollaan; kotimaisten live-artistien kärkeen kuuluva, kansanmusiikkia ja hip hopia riemastuttavan raikkaasti sotkeva Jätkäjätkät Asan kera, uutta levyä työstävä Steen 1 ja KontuFestarin tuttu vakiovieras, itähelsinkiläinen kulttibändi Notkea Rotta kaksituntisella 10-vuotisjuhlakeikallaan. -Bändin mukaan "Notkea Rotta juhlii kymmenvuotista ura-mavaansa esiintymällä Kontufestareilla koko voimallaan ja vähän päälle. Ensiesiintymisensä Notkiksen uutena kitaristina tekee itse Rane Raitsikka! Mukana on myös Myllypuron Alepan tuulikaapista vuosikausien jälkeen ulos löytänyt Meno-Anu! Ensimmäisellä levyllä vierailijana räpännyt Petoskin on kaapattu Lähi-Idästä oikeaan itään. Myös legendaarinen Mato Valtonen tulee esittämään kanssamme tulevan yhteisen sukupuolitautivalistusduettomme."

Toisella lavalla nähdään ja kuullaan puolen päivän jälkeen lasten kulttuurikeskus Musikanttien ohjelmaa ja iltapäivällä tukku nousevia rap-artisteja. Esiintymässä ovat mm. Fatibumba, Retale, Eldis, Kube, Pikkis & Jonne sekä Bulle.

Kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki on lupautunut vierailemaan illansuussa KontuFestareilla.

Päivän aikana Kelkkapuistoon pystytetyssä Aatteiden Teltassa poliittiset puolueet esittelevät ajatuksiaan ja toimintaansa. Festariyleisöä palvelee erillinen festaritori.

Illalla Club Kondis Kontulan ostoskeskuksessa tarjoaa KontuFestari 2011 -jatkot klo 23.00-04.00. Maksuttomassa tilaisuudessa esiintymässä Juno & Eldis.

KontuFestarin järjestää KontuKeskus ry yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuurikeskuksen kanssa. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön. Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi