Vesalan pientaloalue muuttuu pihakirppikseksi 24.5.

 
Vesalan pientaloalue muuttuu sunnuntaina, 24. toukokuuta suureksi Pihakirpputoriksi kello 11–15 välisenä aikana. Tapahtuman taustaorganisaationa on Vesalan Pienkiinteistöyhdistys ry.  
 
Pihakirpputori kattaa koko Vesalan pientaloalueen ja ennalta mukaan on ilmoittautunut jo yli 60 omakoti- tai rivitalo-osoitetta. Myyntipöytiä on yli 150.
 
Myynnissä on lasten- ja aikuisten vaatteita, leluja, urheiluvälineitä, astioita, kirjoja, kalastustarvikkeita, elektroniikkaa, autotarvikkeita, huonekaluja, polkupyöriä yms. pientavaraa ”unelmalöytöinä”. Katujen varsilla on myös lukuisia pop up -kahviloita herkullisine tuotteineen ja myös grilli on kuumana monessa osoitteessa. Alueella on myös mahdollista kuulla monenlaista musiikkia.
 
Pihakirpputorille on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä. Kontulan Metrolta pääsee bussilla 94 A Kotikonnuntien päätepysäkille, bussi 94 vie Kontulankaaren päätepysäkille ja bussi 95 tuo matkustajat Nesteen huoltoaseman viereiselle pysäkille Koskenhaantiellä.
 
Kartan tapahtumasta, johon on merkattu kaikki ennalta ilmoittautuneet, näkee ja voi tulostaa Vesalan Pienkiinteistöyhdistys ry:n facebook -sivuilta tai noutaa Pihakirppiksen Infopisteestä osoitteesta Koskenhaantie 34.  Myyjiltä voi myös pyytää tapahtuma-alueen karttoja.
 KontUn legendaarinen ottelu vuonna 1986


Aikaisemmat videot

Ajankohtaista

Tapahtumat

Hel.fi

Helsinginuutiset.fi